Merve010 Ben asya yada idil istiyorum, kocacığımda aysima yada kumsal olsun diyor karar veremedik bir türlü sizin fikrinizide almak istiyorum 🥰
12_annee Merve010 ben Kumsal ve güneş istiyordum eşimde rüya istiyordu en son kura çektik her seferinde rüya çıktı çıkıntılık yapıyordum hayır kabul etmiyorum diye 7. Kezde aynısı çıkınca kabul ettim sizde kura çekin isterseniz şansınıza hangisi çıkarsa artık 😊😊
Deryaaa2809 Merve010 hepsi güzel . İdilin ayrı bir havası var bence . Aysima ismi çok var . Kumsalda hoş .
Merve010 Deryaaa2809 idili çok istiyorum aysimayıda aslında bende istemiştim ama dediğiniz gibi baya yaygınlaştı o yüzden istemiyorum artık
Sevoo34 Merve010 ilk oğlumun ilk ismini kayınvalidem ikinci adını da ben koydum şimdi ikinci oğlum olacak eşim ikinci ismi olarak kendi adını vermek istiyor bende cebelleşiyorum olmaz diye 😂😂
nisanela Merve010 aysima kız kardeşimin ismi ve gerçekten isminin anlamı gibi bi kız oldu ay yüzlü cok mu cok güzel🥰🥰🥰😍😍
00pamuk00 Merve010 bu isimlerin hepsini biz de düşünüyoruz karar veremiyoruz bir türlü Asya ve Aysima çok yaygınlaşti artik o yuzden onlardan biraz uzaklaştım gibi Almila ve Masal ismi de hoşumuza gidiyor ama kesin karari veremiyoruz bir türlü 😂
Serendipity16 00pamuk00 masal bence aymina aysima aymila böyle isimler çok çoğaldı masal tını olarakta çok hoş