Miniksusamtanesi Merhabalar ben bugün kontrole gittim doktor ikili tarama yapılacağını söyledi ense kalınlığı normalmiş çok şükür kan ve idrar örneği de verdim 1 haftaya belli olurmuş. Tam olarak kanda ve idrarda neye bakılıyor acaba
Mel0s Miniksusamtanesi down sendromu varmi falan die bakilio canm bebegin herhangi bi geriligi varmi die
GizemSettar Miniksusamtanesi ayni şekilde bendende kan ve idrar istediler çok şükür temiz çıktı 23 ocakta ikili test olckmş mi etrafımdakiler önermiyor !?
GizemSettar Genelde doktorlar hastalk soylyr lar morelin bozulyr dyrlar ama ben yaptrmayi düşünüyorum
Miniksusamtanesi GizemSettar yani yaptır zaten ihtimal olarak söylüyorlar o da down sendromu için Allah büyük hayırlısını dileyelim
Miniksusamtanesi Hulya00 alınabiliyor demek ki kafalarına göre tahlil istememişlerdir vardır bildikleri 😀
renes Miniksusamtanesi iikili test karından yapılıyor dımı ? İnsanlar neden korkuyo ıkılı testten anlamadım
Miniksusamtanesi renes yani ultrasonla bebeğin ense kalınlığına bakılıyor sonra kan ve idrar tahlili alıyorlar bakmak için