mrv012 minnoslarim. Bana netflixten izleyebilecegim film dizi önerisi yapabilir misiniz. Romantizm olur drama olur. Korku gerilim falan hiç sevmiyorum😂 Teşekkür ederim simdideeen💘💘
Rabiul mrv012 romantizim değil ama Lucifer Gölge ve kemik Orange is black Kore tarzı seversen King the Land Film olarak Nowhere izleyebilirsin
mrv012 emirtimr1 AA seni gördüğüm iyi oldu . nasıl olduun ameliyat olacaktın kuzu iyii misin şimdi. buarada ben romantizm seviyorum kuzucum 😂
emirtimr1 mrv012 çok şükür ameliyat oldum hatta yarın ameliyat sonrası kontrolüm var biraz zordu ama atlattık çok şükür 🥹🥹🥰🥰 anımsaman çok mutlu etti yaaa sarıldım sana kocamaan🤧🤧🥹🥹💜💜
Rabiul mrv012 hepsini izledim ben ne tür sevdiğini bilmediğim için beğendiklerimi yazdım daha devamı var 😆
mrv012 emirtimr1 Yaa unuturmuyum . Elektrik aldığım insanları hayatta unutmam🥰🧡 çok sevindim varya . kurtuldun çok şükür🌸
mrv012 Rabiul aşko yukarda ne tarz sevdiğimi yazdım ya kız . 😂 romantizm seviyorum aşk seviyorum ben 🤣🤣🤣
emirtimr1 mrv012 çok şükür 🙏🏼 rabbim hiç kimseye yaşatmasın özellikle anne ve anne adaylarına🥹🤧 çok teşekkür ederim tekrardan💜 bu arada söylediğim diziye bir göz gezdir romantizim var içinde 🤓🤓😋😂
mrv012 emirtimr1 Aynısini bende yaşadım oyuzden o kadar iyi anladım ki seni cidden çok üzüldüm. aklıma her geldikçe o acıyı ölsem unutmam çünkü🥺 Çok çok sevindim bebeğim her zaman iyi ol inşallah🙏🏻 Tamamdır dediğn diziye bakacağım🧡
mrv012 Rabiul ay evet sevmiyorum şekerim . aşk olmayan filmleri. bilim kurgu gerilim bunlar beni çok geriyo ne gerek var🤣🤣 Romantizmin olduğu dunyada gerilim neden jddjdjdjdj🤣🤣🤣