Suliss76 Merhaba Hanımlar 19 haftamdayım bugün eşim benim gözümün önünde tekme tokat biriyle kavga etti ve ben çok korktum krize girdim kayınvalidem halam nişastalı su şekerli su falan içirdiler ama üstümdeki korkuyu hala atamadım korkuluk çıkartma diye bir şey varmış hiç yaşayan oldu mu yani korkuluk çıkarttıran oldumu hamileyken nasıl bişey bilmiyorum ilk defa duydum korkuluk çıkartmak yerine farklı bir uygulama var mı biliyor musunuz? Ve bebeğe birşey olmaz değil mi korktuğum için
Msydn6 Suliss76 geçmiş olsun Allah beterinden korusun umarım eşinizde sizde iyisinizdir.. ben ilk kez duyuyorum onu 🤔 okuyun bol bol yada abdestli bir okuyabilir size faydası olacaktır bu tarz durumlar kısa süreli travma yapabiliyo insana hele hamile ve birazda evhamlıysanız piskolojik olarak etkikenmeniz normal sakinleşmeye unutmaya çalışın
Leylus Suliss76 ah canim benim cok uzuldum cok gecmis olsun allah beterinden korusun benimde en korktuğum şeylerden biri 😭dediklerini bilmiyorum bol bol dua oku sende
Firstpreg Suliss76 Bu kadar korkmanızın sebebi eşinizi çok sevmeniz 🥰 Ne mutlu size de eşinize de. Bence sarılın eşinize, o zaman geçer merak etmeyin 🥹🌹
Suliss76 Msydn6 evet galiba psikolojik bı durum yaşıyorum saatlerdir ağlamak istiyorum eşim abartma falan diyo ama çok korktum gerçekten Rabbim kimseye yaşatmasın 🥺
Suliss76 Leylus Çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın 4 kişi beni zor tuttu eşimi çok seviyorum onu kurtarmaya falan çalıştım çok zor bı gün gecirdim
Suliss76 Leylus Eşim sağolsun bu saate biseyler sipariş verdi ama kendimi çok kötü hiseediyorum hâlâ bebek haraket etmiyodu şükür haraket etmeye de başladı🥺
Leylus Suliss76 canim benim biseyler ye çikolata falan daha cok hareket eder merak etme cok uzuldum ya gercekten o kadar kotu şeyler oluyor ki dicek bisey bulamıyorum ya esin iyimi bi yerinde bisey varmi
Suliss76 Firstpreg Ben 22 yaşındayım eşimle görücü usulü tanıştık ve gerçekten onu çok seviyorum başına bir şey gelecek diye aşırı korktum
Deli_hatun_7 Suliss76 ahh canım benim❤️ bende hamileliğimin başında kötü bir olay yaşadık ailemden biri trafik kazası geçirdi hemde büyük bir kazaydı çok şükür can kaybı olmadı ama biz kendımızden geçtik korkudan hep birilerine ulaşma çabası haber almak istiyorduk herkeste telefona bakamıyordu kazayı yapan ablamın eşiydi ablam kriz gecırdı kendine getiremedık neyse detaya inmeyeyim 7 haftalık hamileydım bende etkilendım korktum o gün sancım olmuştu bacaklarım titriyordu ve tek iyi gelen şey dua 🤲🏻 ayetel kürsü oku avucuna üfle ve elini karnında gezdir ne kadar çok okursan o kadar rahatlarsın ve uyumaya çalış uyuyunca da rahatlıyor biraz insan çok gecmıs olsun canım rabbım korusun sizi🤲🏻❤️
Mmeelliikkee Suliss76 ayyy oda ne ya şey çıkartma gibi , sakın yapmayın öyle şeyler bide bunun stresini yaşamayın , dua edin okuyun , açık havada biraz eşinizle sakin vakit geçirin kafanızı dağıtın…
Suliss76 Mmeelliikkee ya gece zaten sabaha kadar uyuyamadım habire kabus gördüm çok kötü bir gece geçirdim tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Suliss76 Leylus dün gece hareket etmeye başlayınca mutluluktan ağladım çünkü çok korktum bir şey olur diye ona