Nergislyssa Kızlar perşembe günü 37. Haftaya gireceğim ama doktorum henüz normal mi sezeryan mı olacağını söylemedi ilk gebeliğim , çatı muayenesi de yapmadı sormalı mıyım napmalıyım yada?
bahardaa Nergislyssa normalde 32. Haftadan hemen belli olur çatı muayenesi yapılır . Siz sorun tabi doktora
Boncukk123 Nergislyssa devlet takipli misin özel mi canım ? Devletteysen eğer kontrollerde baş asaga mı yoksa makat gelişli mi olduğunu söylüyordur doktor baş asagaysa normal ilerliyor olabilir aksi durumda söyler doktor
Nergislyssa bahardaa bende yapmadı 36 da gittiğimde de yapmadı bilmiyorum bi nts çekip bebeğe bakıp yolluyor şaşırdım bende
Boncukk123 Nergislyssa bende aynı şekilde canım . Kontrolde doktor söylüyor makat ya da baş geliş diye baş geliş olunca sormuyorum ben bundan sonra Allahın izniyle kanala girmesi kalıyor son 20 günümüz 40 haftanın dolmasına 6 Mayıs tekrar kontrol var ama doktorum net konuşmuyor bundan sonra her an hersey olabilir suanda da sancıların gelebilir ya da suyun gelebilir diyor 42.haftaya da uzayabilir diyor bebek ne zaman isterse o zaman belirti başlıyormuş sağlıkla kolaylıkla zamanında gelsinler mide yanması beni çok zorluyor Rabbim yardımcımız olsun
Nergislyssa Ayseolcay en son özele gittiğimde söylemişti baş aşağıydı ama kanala girmemişti 36 başında devlet hiçbişey demedi
Ayseolcay Nergislyssa benimkide en başından beri baş aşağı ama kanala yerleşmedi henüz 39+2 oldum bekliyorum her gün
Ayseolcay Nergislyssa evet heyecanlıyım ama çok alıştım bir tarafım bedenimden gitmesin istiyor 🥲 ama merak ediyorum nasıl bir şey gelecek diye 😅 dua ediyorum sürekli sağlıklı bir şekilde birbirimize kavuşalım diye 💕 41 e kadar bekleyeceğiz bakalım