Rbiatpl 7 aylık hamileyim ikinci gebeliğim, ilk gebelikte de şimdiki gebelikte de sabun kokusu aşeriyorum bu durumu yaşayan var mı resmen sabunla bulaşık yıkıyorum makineye atmıyorum her yeri foşur foşur sabunla yıkamak istiyorum koklamak istiyorum
Meryykb01 Rbiatpl bende öyleyim yeşil sabun kokluyorum fitre kahve telvesi yiyorum sumak yiyorum kendimi tutamadığım zamanlar bi kaç gündür olduğum yerde filtre kahve yok Türk kahvesi yapıp döküp telvesiyle ufak ufak idare ediyorum garip alışkanlıklar şimdi canım çekti yapayım bi tane
Ketenprensess Rbiatpl bende dixi yüzey temizleyici çam kokulu olanı çok seviyorum. Kokluyorum hatta her yerleri sildigimde biraz içiyorum🤣🤣ve aşırı derecede canım toz istiyor yiyorum vala
Eceliza3434 Rbiatpl bende rutubet banyomuz yeni fayans felan yaptiriyoruz duvarlari yalamak geliyor icimden ama demir eksikligi varmis ondan sanirim
Rbiatpl Meryykb01 ay bu nasıl geçicek inanın utanmasam elimde sabunla gezicem🤦🏻♀️😅 sizde de benden kalır yanınız yok çok durum🍭
Meryykb01 Ketenprensess 😅😅ben yine iyiymişim sizi görünce bunu düşündüm henüz o tür şeyleri yemeye geçmedim
Rbiatpl Eceliza3434 çinko b1 b12 demir eksikliğinden ama bende hiç biri eksik olmamasına rağmen koklamak istiyorum 😅🤦🏻♀️