ayanarta1 Bu aralar bez indirimleri çok görüyorum ben az alıp bebekte nasıl olacak alerji yapacak mı denemek istiyorum stok yapmayacağım sizce hangi marka deneyenler ankete katılabilir mi
Rumeysahin ayanarta1 ben sleepy kullanıyorum ama bebeğim erkek bazen idrarı taşıyor ve koku yapıyor bekleyince
Merve-betul ayanarta1 hatta sleepy extra al o kadar rahat ki sanki doegr bexlere göre bı tık yüksek bel gibi çok memnunum molfiks denemiştim sızdırdı geri sleepye geçtim ilk ogkumda molfiks kullandım hiç sorun olmamıştı bunda günlük iki üç kıyafet degistiriryidum
Firstpreg ayanarta1 Ben doğum yapmadım henüz, tecrübem yok ama Goon premium Prima’ya en yakın olan pamuklu bir bezmiş. Sleepy’de ise naylon bulunuyormuş, araştırmak lazım.
hellomama Baby turco sleepy ve pure baby aynı üretim bandından geçiyormuş sanırım ama aralarındaki en kalitelisi sleepy olduğu için ona oy verdim ama benim gönlümün sultanı Goo.n dur🫡
Gizem9688 hellomama ben de goon başlayacağım yenidogacak bebegime. Sarı paket premium soft olan degil mi
Nursemom_ Sleppy almıstık ondanmı oldu bilmıyorm ama mantar oldu22 gunluk bebem şimdi prima kullanıorm ama 1 hafta olcak nerdeyse geçmedi :((
Gul_se77 Ben molfix stoğu yapmıştım 200 tane aldım son 5tane kala 20günlük bebeğimde pişik yaptı Şimdi sleepy extra kullaniyorum memnunum arka tarafı baya uzun sızdırma kolay kolay olmaz
Nursemom_ Firstpreg goon bana hastane vermişti guzeldi ilk 3 gun kullandım hatta yanlış bilmıyosam primanın üreticisiymiş gooan