Fatmakrnc Kizlar bu gün 7.gun iki gündür sağ kolum tutmuyo zar zor kaldırıyorum solda hafif arada oluyo napmaliyim yarın doktor kontrolüne gidicem dikişler için böyle olan varmı gecermi anestezi etkisimi bilmiyorum
KurabiyeninAnnesi123 Fatmakrnc bunun sezeryanla bir alakasi bence yk ilk defa boyle birsey duyuyorm baska birsyden kaynaklı olup sezeryana bağlıyor ola bilirmsn cnm bende sezeryanli bir anneyim Rabbim şifa versin🙏
Civciv53 Fatmakrnc bilekleriniz mi acaba benim ablamda sezeryan sonrası bileğinde ödem oldu doktor hiç bir iş yapma vs dedi ama öyle olmadı tabii. Sonu ameliyat falan dediler ama ablam fizik tedaviye gitti çok şükür düzeldi
Fatmakrnc KurabiyeninAnnesi123 bende bilemiyorum ki korkmaya başladım sezeryan da odaya geldikten sonra sağ kolum çok ağrıyodu nefes alamadım ağrısından o yüzden oraya bağladım
KurabiyeninAnnesi123 Fatmakrnc doktoruna danış canım mutlaka inşAllah geçici birseydir stres yapma bebişin hissetmesin ona göre ilaç krem verir
Fatmakrnc Civciv53 yok benim omuzdan asagsi gidiyo şuan yazarken bile zar zor yazıyorum birden kitleniyor sanki