seren_uren60 Kızlar beta 2260 çıktı kan verdim yarın doktor kontrolüm var ilk defa gideceğim sizce kese görünür mü vajinal ultrasona girmek istemiyorum 🥹
emirtimr1 seren_uren60 1500 sonrası gözüküyor kese fakat neden vajinal ultrason istemiyorsun korkuyor musun 🥹🫶🏼
momofmychildren seren_uren60 vajinal ultrason gerekli durumlarda yapılabilir özellikle riskli gebeliklerde de yapılıyor benim detaylı ultrasonum da vajinalden olmuştu ☺️ 4+5de vajinalden keseyi gördüm 7+1 de kalp atışı duyduk ❤️
KurabiyeninAnnesi123 seren_uren60 hemen gitme istersen canm alttan baka bilir haftanin biraz ilerlemesini bekle bebegni görür kalbini de dinlersin
seren_uren60 emirtimr1 evet arkadaşım sakın o şekilde baktırma düşük tehlikesi olur demişti bende etkilendim bu durumdan açıkçası 🙁
emirtimr1 seren_uren60 bu tür söylentilere inanma birtanem daha yolun çok başındasın inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza fakat vajinal ultrasondan endişelenme bu süreçte illa ki yaşayabileceğin bir durum bu yüzden de sıkıntıya sokma kendini 💜
lilyum_ seren_uren60 yani korkutmak istemiyorum ama bana hiç normal ultrasonuna bakmadılar her zaman vajinal ultrason ile baktılar( neredeyse 8-9 defa) ve maalesef bebeğim 6 haftada kaldı kürtaj olmak zorunda kaldım açıkçası biraz ona bağlıyorum belki vajinal ultrason ile bakmasalardı kalp atışını duyabilirdik sağlıklı ilerleyebilirdi
emirtimr1 lilyum_ vajinal ultrason ne düşüğe sebep olur ne de bahsettiğiniz bu duruma daha da korkutmak için yazmışsınız resmen.kaybınız için çok üzgünüm ama bunun ultrasonla ilgisi olmadığını bilin
Aybarssmom_ Benim rahmim ters ve bebeğim belime doğru yerleşmişti vajinal muayenede görünüyordu sadece 12.haftaya kadar hep o şekilde muayene olmak zorunda kaldım çok şükür kucağımda şuan hiç öyle şeyler düşünme🤍
lilyum_ emirtimr1 hayır niyetim kesinlikle korkutmak degil. Eğer öyle olduysa çok özür dilerim. Ben başıma geleni söyledim. Beta degerim yükselmesine ragmen her seferinde vajinal baktilar normal us ile de görünürdü belki. İlk gebeligimdi acemiydim. Beni cok korkuttukları için izin verdim. Simdi ki aklim olsa yaptırmazdım.Benim fikrimce biraz daha bekleyip normal ultasona girmesi daha uygun olur. Allah herkesin bebeğini annesine bağışlasın ben yaşadım başkası yaşamasın.
emirtimr1 lilyum_ estağfirullah askım niye özür diliyorsun sadece vajinal ultrason aslında daha sağlıklı sadece oluşmuş bir algı var maalesef ki. senin çoğu postunu okudum,burada ezan da okunuyor rabbim gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sana canım💜
Momm0606 seren_uren60 Ben oğlumu 2,5 haftalıkken öğrenmiştim betam 55,54′tü, 4 haftalıkken vajinal ultrason ile bakıldığında keseyi görmüştük, korkmanı gerektirecek bir durum yok ☺️