Annesininbalbocugu Rose21 Suanlik normal doğum gözüküyor canım dua et de inşallah açılmam olur 🤲🏼 Ne zaman doğum olacak bilmiyorum
Rose21 Zuleyhakaan sabah 8 de uyandım 9.45de geldik doktora kayıt işlemleri vs. Fitili öğlen 12 buçuk gibi yerleştirdi ve sabahtandir bel fıtığım olmasına rağmen yürüyor comeliyorum. Açıklık 1.cm. :( karnım.hala yukarıda. Doktor fitil.gec etki ediyor yarın sabaha olabilir. Sancılarım var ve orta şiddette. Yeterli değil. Bu yetersiz hali ise yeterli halini düşünemiyorum. Sıcak duşa girdim şimdi. Çok yoruldum şimdiden. Biraz daha yürüyüp yatağa geçerim heralde. Zira ac kalmak sıvı gidalar almak gerekiyor. Lavman da yapıldı. Hem açım.hem uykusuz enerjim tükendi hem bel fıtığı yürü yürü mahvoldum. Ilk gebeliklerin açılması zor.oluyor deniyor. Bakalım neler.olacak yarına.
Rose21 Hilallalal ne verdiler sana? Hayırlısı Fitil de suni gibi bisey zira bel ağrım çok. Epidural isteyecek 4 cm den sonra.
Annesininbalbocugu Rose21 Canım inşallah dua edin de salı gününe kadar bebiş gelmesin 🤲🏼 Salı gününe kadar gelmezse salı sabahı yatışim yapılacak suni sancı verip dogurcam inşallah 🤲🏼 Nolur dua edin salı gününe kadar dogmasin
Pelus Rose21 1cm açılma olmuş bende çok şükür,öyle olunca suni uygulayabilecekmiş,yarın yatışım yapılıyor,bakalım güzelce açılma olur da sezaryene gerek kalmaz:)
Zuleyhakaan Rose21 4 cmden sonra mis gibi epiduralini de istersin hem. Fitil belki geç etki ediyor olabılır, kullanan cok duymadım. Ama zaten artık bu yola girdin öyle de boyle de sağlıklı sıhhatlı yavrunu kucagına alırsın inşlhh. Sen elinden geleni yapıyosun gerisini Allaha ve olayların akışına bırak bence. Mutlaka haberdar et, ben cok merak ediyorum💕
Annesininbalbocugu Rose21 Sağol canım Allah razı olsun güzel dualarında benide eksik etmedigin için 🤲🏼 Valla çok hastayım şuan yatıyorum yatarken okusam acaba bı sorun olur mu ki 😔
TugbaDerin Rose21 son yazdıklarınızı yeni okudum Doğum yapmamışsınız sanırım Allah kolaylık versin bir avazda Doğumun olur inşallah
Rose21 Zuleyhakaan oraya gelebilsem keşke. Ne su geldi ne kan geldi. Sadece 1.cm.acilma ve leğen kemiklerime baskı var. Bel kasıklar ağrıyor.
Rose21 Pelus bende de 1cm ama suni vermiyor bilmiyorum niye. Sezeryan derse kabul edeceğim dayanamıyorum daha şimdiden.