Rose21 Arkadaşlar 1 haftadır doğuramadım. Yarın 40 hafta doluyor. Bazılarınızdan öneri aldım. Squat yürüyüş hurma her şeyi denedim. Nst de sancı yok gerçekte de yok zaten öyle şiddetli. Göbeğim aşağıda değil. Kanama yok. Suyun gelmesi yok. Ben böyle hayal etmemiştim. :( Moralim çok bozuk. Geçen hafta doktorum kiloyu bahane etti. Dün gittim kilo almamış bebek çok dedi. Kilo sorunu yok lakin suyunda azalma var dedi. 41.haftaya kadar beklesek belki kendi sandım oluşacak ama izin vermiyor. Bebek 4 kiloyu aşar falan diyor. Varsın aşsın ne olur sanki. Belki doğurabilirdim. Her neyse suyu azalıyor diye 41i bekleyemeyiz dedi. Yeri de daralmış dedi. Yarın fitille doğumu başlatacak. Açılma olursa normal doğuracağım ki fitili ilk defa duydum sordum burda herkese. Doktorum suni sancı değil rahmi yumuşatan bir uyarıcı dedi. Eğer acilmam olmazsa sezeryana alınacağım. Erken doğum riskim vardı 1 buçuk ay yattım evde belki sebebi budur. Ya da karnımdaki bebek çok tembel. Neden çaba sarf etmiyor ki çıkmak için anlamıyorum rahat hareket de edemiyor sonuçta. Çıkış yolunu mu bilmiyor acaba artık kafamda bir ton şey kuruyorum. Yüzümde sivilceler çıktı resmen. Yarın sabah 8 de hastanedeyim. Artık fitil mi olur suni mi verirler bilmem ama güzel bir normal doğum hikayesi paylaşmak isterim sizlerle. O şekilde bir doğum yapmak istiyorum. BOL DUANIZI BEKLERIM. HEPINIZE DUA EDECEĞIM. Allaha emanetiz hepimiz.
Prensesimi-beklerken Rose21 Allah yardimcın olsun canım hayirla sağlıkla ve kolaylıkla kavuşursun yavruna inşallah.mübarek bir güne denk geliyor bolca dua et güzel olsun herşey💕
Yokk Rose21 canım fitil verirken vajinadan sunide vericek fitil yumusatsn diye vericek ilk doğumda öyle benimde öyle oldu doğumun 🙏🙏
_peritozu Kız bebişe niye kızıyorsun bebek çıkış bu taraf diye gelmez ki doğumun başladıkça bebek aşağı doğru iner. Allah senin için hangi doğum hayirliysa onu nasip etsin bi an önce kavuş inşallah 🙏😊
zhmr Rose21 yarın nasıl doğumun ilerlediğini bizimle paylaştmısınz acaba takpte kalacğım şimdkten hayrlısyla kucagına alırsın inşlllah🙏🏼
Rose21 zhmr evet paylaşacağım cnm özellıkle fitili merak edenler var. Kendime gelir gelmez yazacağım.
Rose21 Hafizeipek evet ismi propes ben böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ama doktorum suni vermeyeceğim dedi burdaki arkadaşlar içinde var falan diyor bilemedim. Göreceğiz bakalım.
imera_fera123 Rose21 gülüm bir şey diyeceğim. Normal olması şart mi? Allah mı emretti? Sen bebeğini kuracağına almayı hayal etsene.😂😍
Rose21 imera_fera123 en başından beri kendimi normale sartlandirdim. Eğitim aldım uzaktan. O nedenle hayal kırıklığı içindeyim. Ve sezeryan sonrası ağrılar hakkında çok kötü şeyler okudum o nedenle korkum. Aslında her iki doğum şekli beni ürkütüyor. Artık hayırlısı ne ise o olsun tabiki de.
Drsnbyfatma Rose21 canım Rabbim yar ve yardımcın olsun 🙏🏻Doğum şekline de takılma doktor risk almak istemiyor, illa normal olacak diye bir kuralda yok o Bebek ordan öyle yada böyle çıkacak 😍🙏🏻
Gokkusagivemucize Rose21 böyle denilip de 4 kiloyu geçmeyen 41 42de doğan bebekler de var. Keşke bugün başka doktora da gitseydiniz. Bana fitil verilmişti bu arada ikinci bebeğimin kalbi durunca rahim açılsın diye. İnşaallah sağlıkla gelir 💟
Rose21 Gokkusagivemucize evet beklese belki 41.haftada doğacağım ama hanfendi beklemiyor. Suyu azalır diye tutturmuş. Bu zamanda düzgün bir doktor bulamıyorsun ki bulsan da uzağında.
Yokk Rose21 korkuyo ama dayanılmyck gbi dğl o an cok sabr cekmn gerekir iyi dusn iyi olsn allh kolylk veryo🙏🙏