Aysegebes Merhaba hamişler🥰 Ben şuan Ankara da değilim ama doğumu orda yapmayı planlıyorum. Ailem de orda çünkü. Bana doktor ve hastane önerebilir misiniz? Özel hastane düşünüyorum. Aslında Şehir Hastanesi de iyiymiş ama ben korkuyorum işte ne bilim. Dokor önerilerinizi bekliyorum🤭
Enfal_06 Aysegebes medical park ve koru Sincan hastanesi koru Sincan hastanesinde takipli olduğum doktorum var çok iyi
Ozdenaslan Aysegebes merhaba TOBB’da doğumum olacak. Ben şimdiye kadar çok memnunum. Normal doğum bekliyorum. Umarım doğumda iyi geçer. Gönül rahatlığıyla önerebilirim.
Tue16- Ozdenaslan merhaba 5yıldır ankarada yaşıyorum,21haftalık gebeyim bende☺️kızılayda çarşıda bebek kıyafetlerinin satıldığı yerler nerelerdir
Ozdenaslan Tue16- ben de 3 yıldır Ankara’dayım hiç bilmiyorum maalesef🤷♀️ tüm alışverişi avm lerden yaptık 🎈
Ciciobella Beypazarı devlet hastanesindeki kadın doğumcular efsane ! doğum için düşünebilirsiniz özel hastane gibi ilgileniyorlar doğum paketine harcayacağınız paranızı bebeğinizin ihtiyaçlarına kullanırsınız hem, bir araştırın derim 👍