tatlibebegim_ cok guzel gecti valla hic agrim olmadi desem yeridir. Sadece aci yani sizlama oluyodu ki hala var ama icten sizlama var o kadar. Ben cok korkmustum sezeryan dogumdan ama hic hic korkulcak bisi yokmjs en azindan benim surecim cok guzel ilerledi. Spinal ile oldum zaten o igne dahi acitmadi hic. Hatta damar yolu acilan igne bile ah uh dedirtti o dedirtmedi o derece diyim sana. Tabi her dgoum kendine ozel benim cok guzel gecti umarim herkezin de oyle gecer insallah🤲🏻🤲🏻 sutum de hemen geldi cok sukur ama cok az az geldi bugun 3. Günümüz. Bugun anladim sutumun geldigini masallah cogaldi bu gun hatta bu aksamdan beri cok var bende emzirmeye calisiyorum bol bol kaka yalmadi bugun hic cok cok az yapti o yuzden emzirmeye calisiyorum kakasini cisini yapsin diye uzun sure sutuyorum meme de. 1 saat ara ile emzirip yarim sast 40 dk meme de kaliyo emmese bile oyle yani cok sukur cok guzel ilerledi herseyim. Bunla ilgili zaten bilgilendirici oostta acicam doktrumdan ve hastaneden de bahsetmeye calisicam. Maalesef sakarya medar hastanesinde dogum yapildigini anlatan post gormedim bilgil yoktu hic ama hemdireler dahi cok iyi ilgiendi bunlarla ilgili diger sakaryadaki medar hastsnesine gidicek olan annelere bigillendirme amacli olur diye düşündüm