Dilarac Sabah yazmıştım devlete gittim alttan baktı ama kalp atışını dinletmedi sadece kalp atışı iyi durumu güzel dedi dinlemeden nasıl anladı orda gördü mü !
Adenmom_ Dilarac evet ultrason ekranında atımları görüyorlar bana da dinletmemişti henüz küçük dalgalardan rahatsız olabilir diye
Dilarac Cihangir09 evet dinletmedi bende nasıl anladı dedim kalp atışı iyi dedi sadece merak ettim cnm
Tuba-M55 Dilarac bana da ilk başta dinletmeden önce gösterdi doktorum pıt pıt hareket vardı belki duyamayız ama deneyelim dedi çok az duymuştuk, belki duyulmaz yeni diye sizin doktor da dünletmemiş olabilir daha yeniyken düzensiz de oluyo zaten kalp atışı
Tuba-M55 Dilarac tabiiki sen içini ferah tut kendine dikkat et ki yavrun sağlıkla büyüsün içinde 🥰strese girme annesi Rabbim sağlıkla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin
Adenmom_ Dilarac oyyy annesi çok geçmiş olsun bence bir sorun görse söylerdi hayırlısıyla bir şey olmaz
Yonca_26 Dilarac 33 haftalik hamileyim daha gecen hafta duyduk kalp atisini doktorum karsi sürekli dinletmeye en basindan beri bana da hep ultrasondan bakip kalp atislari herseyi yolunda diyordu korkucak bsy yok🩵