Momybaby
Henüz doğum yapmadım evde sadece kurulumunu yaptık ben şahsen memnun kaldım kumaşı leke tutmayan türden tentesi tam kapanıyor güneş ve rüzgara karşı maksimum bir koruma sağlanabilir pratik şekilde katlanıp açılabiliyor travel sistem olduğu için haliyle büyük ama bizi yoracak şekilde değil , tek elle sırt ayarı 3 kademe yapılabiliyor mandalı var sepeti xl fermuar bölme ve ayretten açılabilen kapak bölümü var o an direk kapağı kaldırıp içine eşyaları atabilirsiniz pratik şekilde , süspansiyonlu patlamayan tekerlekleri mevcut süspansiyonları çok hoşuma gitti sarsmıyor arabayı , 360° dönebiliyor tekerlekleri aynı şekilde kol ve ayak kademeli şekilde ayarlanabiliyor , gözleme penceresi ve su ve soğuk geçirmeyen ekstra dolgulu ayak örtüsü mevcut EN 1888 avrupa güvelik testi, 5 nokta emniyet kemeri, merkezi fren sistemi, 360° dönebilen ön bar mevcut , oturma ünitesi ile birlikte 11 kg sadece şase ağırlığı 7 kg 4 yaş 25 kg kadar kullanımı mevcut
ECE R44/04 avrupa birliği güvenlik testi sayesinde 0-13 kg arası oto koltuğu olarak kullanılabilen puseti mevcut içerisinde ekstra dolgu ve yan ve kafa koruma bariyeri var ayretten içine puset minderi vs almaya gerek yok , bebek arabası yağmurluğu içerisinden çıkmıyor ayretten satın almak gerekiyor araba sürüş tutacağı ve bebek önündeki koruma yeri deri şekilde.
Benim söyleyeceklerim bu kadar genel olarak memnunum bebiş doğduktan sonra da memnun kalacağımı düşünüyorum 5-6 aya kadar oto koltuğu olarak puseti kullanacağım Avrupa Birliği güvenlik standartlarına uygun şekilde olduğu için umarım faydam olur 🌸