uzman_1annemy Benim esim denize ve doğaya olan tutkusu yüzünden asla evliliği düşünmemiş yüksek maaşlı züğürt ağa ailedeki tek evsiz yurtsuz adam beni gorunce tum fikri değişmiş işte bu demiş şaka bir yana o benim hastalığım ve 3 çocuklu oluşumu hic birzaman umursamadi maaşı bile umurunda olmaz her ay teslim eder bana çocuklarıma ozellikle kendisi verir harçlıklarını ki çocuklarım çalıştığı halde yapar bunu her ay sağolsun gercekten yüreği çok zengin tek hayali emekli olup teknelerde karavanlarda huzurlu sekilde dogayla ic içe yaşamak…. Ama şaka değil birgün ciddi ciddi sormuştum senin bu malzemeler toplasan ne eder diye oda hesabı zor gülüm ya onlar parayla ölçülmez demişti bende manevi deger olarak algilamistim sonra birgün yanımda arkadaşına bana birsey olursa benim malzemeleri bu arkadasa ver o elden çıkarsın kendine ev araba cocuklara da iş kurarsın kalanıda bankaya atar yersin emekli maasimla beraber gül gibi yasarsin dedi ve o gün bugün bu evdeki hersey onun icin fiyatı bicilemez manevî degerli malzemeler benim için miras. 😂😂😂😂