numix 10+4 günlük hamileyim, 1 haftadır süren kasık ağrım nedeniyle bugün acile gittim idrar tahlili verdim. Enfeksiyonum çıktı. Doktor Üromisin 3 gr toz ilaç verdi. Bu ilacı kullanan oldu mu?
Pembesarelle2 numix Evet kullandım , onun dışında purinol granül kullanıyorum suda çözdürerek günde bir defa gebelik öncesinde de sürekli tekrarlayan enfeksiyonum oluyordu fakat sadece ilaç ile olmuyor malesef bol bol su içmek lazım
Fatimeinci numix ben yeni gittim bana iğne hap fitil verdi iğnem 3 gündü şükür bitti hapı içemedm hap içemediğim için kaldı inşallah geçmiştir enfeksiyon
ZeynepDuru17 numix geçiyor ama sadece onla olmaz bol bol su icmelisin iç çamaşır vs sürekli degistirmelisin
Izzet numix ya hic deger fln sormadim 33 haftaya iteleme kakalama geldi nst de yuksek sanci cikti arastrma hastanesine gittim enfeksiyona bagli sanciymis o yuzden 14 gunluk bi fitil verdi dr kullandim cok sukur gecti
numix Izzet Anladım canım geçmiş olsun. İleriki aylarda enfeksiyon erken doğuma sebep oluyormuş o yüzden fitille hemen atmak istemişlerdir