Busraltn Kızlar cuma günü 336 olan gebelik değerim bugün 347 olmuş doktorum sağlıksız gebelik yine kan istedi. Dış gebelik ameliyatı oldum ocak ayında sağ tüpüm alındı. Dış gebelik olma ihtimali varmı ? Yaşayan varmı lütfen bilgiii
RES Busraltn benim de böyle sağlıksız ilrrlemişti. Kürtaj oldım. Kan değerlerin ilerleyişine ve ultrasona göre doktor karar vermeli
Mommytwice2 Busraltn canım burdan bilemeyiz ki dış gebelikte benim bildiğim iniş çıkış oluyor o yuzzden beta istemiştir ya da sıradan sağlıksız gebelik de olabilir
Sunaya Busraltn cnm bende dış gebelik geçirdim ameliyat oldum tüp alındi sora 2 defa daha gebe kaldım ama onlarda sağlıksız oldu yani korma dış gebelik degil bence sağlıksız gebelik olabilir
Busraltn Freefam yok hayır görmedik yani 15-17 nisan sadece beta takibiydi cuma günüde karından baktı ilk muayaneydi. Göremeyince beta istedi ve 336 çıktı birde bugün kan verdim
Nergisim09 Busraltn neden Alttan bakmadı kese varmı yokmu diye ikide bir kan testi istiyo keşke alttan baksaydi kese nerde diye
Buse_Mete Busraltn dış gebelik 2 kez gecirdim kürtaj oldum ardından hemen iğne ile sonlandırıldı seninkide dış gebelik gibi duruyor betan dsıfırlanınca alttan enfeksiyon baktır rahim filmi cekil benim o sekilde tüpüm alınmaktqn kurtuldum
Busraltn Sunaya salı ve perşembe tekrar kan vereceğim. Sizin betalarınız nasıldı acaba? O kadar çok korkuyorum ki tekrar dış gebelik yaşarım diye 😢