Kızlar selam, cuma günü adetime 5 gün varken silik çizgi ile hamile olduğumu öğrendim. Dün öğlen çizgi daha koyulaşmıştı, bu sabah yine yaptım dün öğlen ile aynıydı. Son adet tarihim 3 nisan, yani 3 hafta 4 gün hamileyim sanırım. Adet günüm çarşamba, kan testi için adetimin geçmesini beklemeli miyim? Ya da ilk doktor kontrolünü ne zamana almalıyım? O kadar korkuyorum ki ya dış gebelikse diye hiç kan vermek istemiyorum :( Yarın sabah çizginin koyulaşmamasından da çok korkuyorum çünkü kendimi asla ama asla hamile hissetmiyorum, hiç bir belirtim yok. Ne yorgunluk, ne göğüs şişkinliği, bulantı, baş dönmesi hiç bir şey. Bazen keşke erken gebelik yapmasaydım diyorum, adet görürsem kahrolucam ya da kan verirsem ve hcg düşük çıkarsa. Henüz kimseye söylemediğim için size danışmak istedim hep diken üzerindeyim çok korkuyorum.. Sizce kanı ne zaman vermeliyim?
Bu arada gebe kaldığım bu ay diğer aylardan farklı olarak eşimle beraber uzun uzun çoook yürüdük. Bunun etkili olduğunu düşünüyorum. Allahım hepimize kolay gebelik, sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin, inanın her gün isteyen herkes için en hayırlı zamanda, kolaylıkla gelsin diye dua ediyorum 🙏