20 nisan cumartesi günü kontrole gitmiştim. Doktorum bebeğin suyu herşeyi normal pazartesiye kadar bekleyelim demişti. Pazar günü öğlen annemle evimi temizledik kendimi çok yormadım ama geceden beri hafif hafif regl gibi sancılarım oluyodu. Duşa girdim çıktım 5 dakika sonra uzanırken karnımdan pıt diye bir ses geldi ayağa bir kalktım suyum boşalıyor banyoya koştum litrelerce suyum altı ama suyum yeşildi o anda anladım anne bebek kaka yapmış dedim. Eşim işteydi eniştem arabasıyla geldi 10 dakika içinde hastaneye gittik hastaneye giderken sancılarım arttı hastanede 2 dakikada 1 100ü bulan sancılarım oldu. Doktorumu evde aramıştım yola çıkmıştı kaka durumunu da söyledim. Bebeğin kalp atışları da düşüyordu ebe sezeryane hazırlıklı ol büyük ihtimal sezeryan dedi yarım saat kadar sancı çektim ameliyathaneye aldılar. Anestezi uzmanı belimden iğneyi vurmaya çalıştı ilk denemede olmadı omuzlarını kasma dedi daha aşağıya ikinci denemede vurdu ben hiç hissetmedim sinek ısırığı gibiydi yani damar yolu açtırmak bile gerçekten daha çok acıtıyor. 5 dakika içinde hiç bişey hissetmemeye başladım panik olmamak için kendimi zor tuttum. Doktorum merak etme önce hissediyor musun diye deneme yapacağız dedi ama o sırada çekiştirme bastırma hissi vardı meğerse bebeği çıkarmış bile. Oğlum ağlamaya başladı temizleyip getirdiler öptüm kokladım. Dikişler çok uzun sürdü yarım saat kadar ve üşümeye başlamıştım titriyordum. Dikişler tamamlandı odama aldılar titremem yarım saat geçmedi çok üşüdüm en büyük sıkıntım oydu diyebilirim. 6 saat sonunda bacaklarımı hissetmeye başladım. Bu sürede bebeğimin kaka yutup soluduğunu öğrendim malesef. 4 gün küvezde antibiyotik tedavisi gördü 3 gündür yanımda paşam 🥰🙏🏻 bacaklarımı hissettikten sonra sondayı çıkardılar derin nefes al dediler çıkardıli o biraz acıttı açıkçası. Uzun bir süre idrarımı yapamadım. İlk ayağa kalkışım hemşireyle beraber iyiydi ama ikinci kalkışımda tansiyonum düştü hemşire bile korktu tuzlu bi şeyler yedim kendime geldim. Bol yürüyüş dediler ama ağrım vardı dikişlerde yürüyemiyodum. En son bir cesaret kantine kadar indim gezindim sonunda da gazımı çıkardım yoksa doktor ilaç verecekti çıkaramadığım için. Ertesi günü akşam bebeksiz evime çıktım çok üzücüydü tabi ama 4 gün kendimi toparladım dikişlerim iyileşti bant alındı duşuma girdim vs baya iyiydim artık. 3 gündür de oğlumlayım. Kanamam bazen çok pıhtılı bazense az az oluyor hala, ne kadar sürer bilmiyorum. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattım hepte bu günü bekledim bende hikayemi anlatayım diye 🥰🥰🙏🏻 sabırla okuyan herkese teşekkürler, faydalı olabildiysem ne mutlu bana ❤