Mltm18 sumerveyilmaz Medicana hastanesine gidiyoruz memnunum ikinci hamileligim doğumumuda orda yapicam inşallah siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
-2024 Elfthh Aralarında baya zaman olunca benimde sizlerden farkım yok ya iki çocuğumun araları 15 ay ikiz gibi büyüttüm 8 sene sonra 3.cuyu nasip etti Rabbim sanki ilk gençliğim gibi çok değişik hissediyorum 😇
Nurcaseyler Elfthh erkek ve çok hareketli maşAllah ama son zamanlarda ağırlaşmış hissediyorum kendimi 😅
miamom dogurangaplumba Atatürk Mahallesi bu askeriyenin hemen karşısındayız 😅 mahalle söyleyince kimse bilmiyordu ondan kuzeysehir dedim ya 😂
dogurangaplumba miamom aabende kuzeyşehiri bilmiyorum mesela annemler ben evlendikten sonra baya sonra taşındı menemene ondan çokta hakim değilim o taraflara ama çarşı civarı mahalleleri biliyorum 😄
Gizem9688 Elfthh erkek. Valla tam ilk 3 ay bitti rahatladik dedim. 1 haftadir hasta oldum geri döndü bulantılar sanki. Insallah gecer. Saglikli olsun da bebiş sorun yok. Detayliya gidiyoruz şimdi
Asya_2020 Selamlar.. Karabağlardayız 29 yaş 3.gebeliğim ilki erkekti 26.haftada ölü doğum oldu 2.sağ salim kızım oldu şmdi bir kızım daha olucak nasipse 26+5 olduk 🌸
Kbrbydk Elfthh merhaba, 33 yaşındayım. Bir kızım var şimdi ikinci kızımızı bekliyoruz 33+2 olduk. Torbalı Ayrancılarda oturuyorum😊
dogurangaplumba Elfthh izmirde yaşıyorsan asla ayrı kalamzsın hemen özlenir bir başka gerçekten o şehir
Mocha Gizem9688 aa süper :) konum olarak da yakınmışız. Cinsiyetiniz ne hangi hocaya takiplisiniz nasıl gidiyor :)