Cicianne55 33 haftalik olduk, Seferihisar yeni taşındım buraya 🤭 İzmir’de özel doktor/hastane öneriniz varsa açığım. Doğuma az kaldı, doktor bulamamaktan strese girdim.. 🥹
Asu35 Cicianne55 merhaba ben Karşıyaka’dayım ama Menemen Özel Sada Hastanesinde Cavit Mete Tarcan var yaş itibariyle de çok tecrübeli ve naif bi doktor şiddetle tavsiye ederim ben ona gidiyorum bi araştırın isterseniz 😊
deniz1010 Cicianne55 merhaba ben de 35 haftalık gebeyim, izmir medicana takipliyim, doktorum Hakan Sabırlı. Gerçekten insanı destekleyen ve pozitif bir yapısı var, tavsiye ederim ☺️
ezooezz Merryy22 eşimin ablası aynı zamanda yengem o ve kuzenim var tek yakınım. Kimsem yok yani pek ☺️ oğlum arkadaşım olacak gibi 😂
Cicianne55 deniz1010 medicana İnternotial diye mi geçiyor hastane? Ben Egepol ile orası arasında kaldım. Egepol hakkında bilginiz var mı 🥹
Merryy22 Emirr16 mecbur alışmak zorundayım valla napalım doğru düzgün tanıdık olmaması kötü sadece yoksa buralar güzel de☺️
Toprak-Elif Elfthh 33 yasindayjm 29+0 olduk. 1 oğlum var 10 yaşında, Ben Gultepede oturuyorum ancak doktorum Manisa sehir hastanesinde iş yerinde yorulma dışında şükür iyiyimmm 🤗