4147 Kızlar selam, burada ovülasyon testiyle hamile olduğunu anlayan birçok kişi gördüm. Ovülasyon testinizde yumurtlamadan kaç gün sonra pik görüp hamile olduğunuzu anladınız
huysuz__ 4147 adetten önceki 3 gün boyunca pikti. Daha öncesinde pike yakın koyulukta çıkıyodu . Tüm gün yaptım ben nasıl değişkenlik olacak diye 😅😅
numix Adetten kaç gün sonra pik gördünüz diyecektiniz sanırım🥰 ben adetin 13. günü yumurtlama 14. günü çatlama gördüm. Ovulasyon testi sayesinde hamile kaldım.
4147 numix yok canım bi de hani ovülasyon testi ile hamileliğini öğrenenler oluyor, mesela elinde gebelik testi olmuyor ovülasyon yapıyor kıpkırmızı çıkıyor. İşte onu ne zaman görüyolar adet günü mü yoksa geçince mi diye sormak istedim ☺️
numix 4147 Tamam ben de onu diyorum ve onu kullanarak hamile kaldım. Adet bitiminden itibaren her gün düzenli saatte testi yapıyorsunuz ve ikisi de aynı koyulukta olursa yumurtlama oluyor. Gününüzü bilmediğiniz için adet bittiği gibi başlayın
Ybvvv numix onu söylemiyor hanımefendi. Ovulasyon testiyle gebelik öğrenilebiliyor. Gebeyseniz de çift çizgi çıkıyor. Onu demek istedi
numix Ybvvv Aa doğru yanlış okumuşum pardon😂 ben de öylesine adete 2 gün kala yaptım ovülasyon testi pikti.
4147 Whitecolour merakla bekliyorum ☺️ benim reglime 7-8 gün var testlerim silik çıkıyor bu da sayılmıyor tabi
Whitecolour 4147 benim de 7 8 gün var elimde de sadece ovülasyon testi var bekliyorum şimdilik yapmıyorum 🫢
4147 Whitecolour benim elimde fazla var diye ben her gün aynı saatte yapıyorum canım ama şuanlık hep silik bi çizgi ☺️ kıyulaşırsa çizgi haber veririm sen de yaparsın ☺️