Sevdannee UlkerSD suni sanci verildi mi, bende yasemin hanima gidiyorum, insallah sureci istedigin gibi tamamlarsin.)
Esse UlkerSD canım şimdi doktordan çıktım seni de sordum Yasemin hanıma çok iyi yürüyor şimdi inanıyorum yapacak sancılar çıkıyor dedi inş kolay bi şekilde kucağına alırsın.
Esse UlkerSD ben de suni sancı istedim kabul etmedi günün dolmadan olmaz dedi 2tane düzensiz sancı çıktı rahim daha olgunlaşmamış daha vakti var dedi 😞
UlkerSD Kuzum 12 saate yakın suni aldım açılma 2 cm de kaldı sezaryen olduk ama olsun napalım bu arada iyi ki Yasemin hanım gibi doktorumuz var bi insan bu kadar tatlı olur ve iyi ki onun sözünü dinlemişim kakasını yapmış bizim ki süreci uzatsaydık onu dinlemeden kötü sonuçlanabilirdi allah korusun. normal doğum açıklık varsa yapılabilirmiş inan o kadar zor değilmiş sancıyı hep ayakta pilates topunda karşıladım 1.5 dk ya bir 100 de sancılarım vardı ama açılma olmayınca olmadı😔hiç düşünmeyin bebeğinize odaklanın kuzum inan dünyanın en güzel duygusu😇🍀
Semaaaa UlkerSD postunuzu şimdi gördüm ben de aynı durumdayım sizinle 😣 doktorum bir kaç gün daha bekleyelim dedi bakalım ne olacak..Gözünüz aydın Allah hayırlı evlat etsin♥️
fatmanurkantar UlkerSD ya hayırlı olsun allahım analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım benim 🥰🥰
Esse UlkerSD gözün aydın canım çok şükür. Sezeryan nasıl geçti Ülker memnun kaldın mı hastaneden doktordan ameliyat ortamından korkuyorum bide kestiklerinde hisseder miyim korkusu var
asminko345 UlkerSD Ohhhhh maşallah olsun sezaryanda olsan sağlık için benimde oğlum küvezde şimdi Doğum sırasında kanımı yutmuş dün hastaneye götürdük sütümü sağıp götürüyorum 😞
UlkerSD asminko345 olsun o da iyi olacak annesi hiç üzülme üzme kendini mucizelerimize kavuştuk ya dış dünyada da alışacaklar hiç bişeyleri kalmayacak😍
UlkerSD fatmanurkantar aminnnn canım hepimizin öyle çök öpüyorum seni de dün sende kontrole gelmişsin sanırım Yasemin hanım öyle diyordu 🍀🕊