Sadeceanne2 Bir kaç gündür uzandığımda karnım da kalp atışı gibi hareketler oluyor sizinde öyle mi ters giden birşey mi var korkmama gerek var mı 1 hafta sonra gidicem kontrole
Pembesarelle2 Sadeceanne2 12 haftalığım uzandığımda benimde orta kısımda atıyor kumanda koydum bilerek onuda sallatıyor normal bence 😄
Handevich Sadeceanne2 26 haftalık hamileyim benimde oluyor sırt üstü yatınca karnımda hareket oluyor kalp atışı gibi. Bazende hareket ediyor dışardan görüyorum. Normal bence artık büyüdüker çünkü :)
Serrabade İlk hamileliğimde acile gittiğim ve ebelerin benimle dalga geçtiği konu 🥲 karnımızdaki bi damarmış korkma
Sadeceanne2 Annemioluyorum_ yok kızlar busbus14 Handevich Brgulll hıçkırdığı zamanı anlıyorum çok komik oluyor ama bu sanki böyle koşarsın nefessiz kalırsın ya nefes nefese o şekilde hareket ediyor Sizde de oluyor ise o zaman korkmayayım iki gündür olmaya başladı hareketleri de güzel aslında ne biliyim ya 😄annelik işte
Sadeceanne2 Brgulll bizimki gümbür gümbür hıçkırıyordu normalde 😄😄😄 bu aralar demek ki alıştı minik minik yapmaya başladı
Sadeceanne2 Selinmoon Benim kız gümbür gümbür hıçkırıyor du normalde bir anda değiştirdi demek ki 🥴🥴🥴🤷♀️😄
Sadeceanne2 Selinmoon şimdi bunun için hastaneye gitsem gülerler bana 😄😄 buraya sorayı.m dedim deneyimli annelere 😄iyi bari rahatladım
Selinmoon Sadeceanne2 Hahaha iyi ki burası var 🤣🤣 ben de ilk korkmuştum , araştırdım meğer hıçkırıkmış
semra2598 Sadeceanne2 benimde oluyor bazen ben hıçkırıyor diye kabul ediyorum çünkü 30. Haftada artık kalp atımı gibi değilde daha kuvvetli oluyor tekmeleri hareketleri o yüzden o hıçkırık,🤗🤗
Sadeceanne2 semra2598 😄😄😄benim kız yardırarak5,6 kez hıçkırığı için böyle yavaş yavaş hıçkırınca ne oluyor dedim çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Sadeceanne2 Selinmoon oğlumda hiç şahit olmadım korktum bir an 😄 ama hareketleri güzle olunca biraz sakinledim