Ayın 7 sinde Sızıntı şeklinde suyumun gelmesi ile Acil yatırıldım 1 gün boyunca sancı çektim fitil verdiler ayın 8 inde vajinadan yumuşaması için rahmin ve Açımam olması için fitilden önce 1 cm açılmam vardı fitil takıldı sabahtan 6 saat felan kaldı 4 cm den fazla açılma olmadı benim sancım fazlaydı Doktor daha fazla zorlamayalım istersen suyun da geldi çocukta içerde oksijensiz kaldı suyun bitmiş Acil Sezaryene alacağız dedi bende kendimi o kadar çok normal doğuma ayarlamışım ki Öyle diyince doktor Ağlama geldi bana korkuyordum sezaryen doğumdan sonra teselli verdi hemşire hemen olup bitecek normal ile aynı sayılır korkma dedi Sonra eşimle vedalaştım felan beni sedye ile sezaryene götürdüler doğuma girdiğim hemşireler doktorlar o kadar ilgiliydi ki belden iğne vuruldu bana vurulurken derin nefes al burundan ağızdan ver hemen geçecek dediler ondan sonra vurdular 5 dk sonra bana ayağını kaldırabiliyor musun kaldırır mısın dedi bende kaldıramıyorum dedim oda tamam dedi hangi şarkıları müzikleri seviyorsun dedi bende farketmez aç bir tane dedim açtı Ameliyat bitene kadar kadınla adamla sohbet ettim ne kadar çok konuştun sen yaa dedi adam konuşan vardı ama sen kadar değil dedi😅😅 20 dk felan içinde bebeğim doğdu 10 saniye sonra Ağlama sesini duydum bakabilir miyim bebeğime dedim temiz olsun Annesi temizleyelim temiz temiz gör bebeğini dediler sonra temizledikten sonra Getirdi hemşire Annesi bakk dedi öylece kaldım sonra yaklaştırdı sıcacıktı yüzü öptüm sonra ısıya götürdü benim Ameliyatım bitene kadar orda durdu ikimiz birlikte çıktık pazar günü normal olacak diye yattım pazartesi günü doğum oldu cuma günü çıktım 2 gün normal gözetim altında kalıyoruz zaten bir gün de 150 gram kilo kaybı oldu diye yattık öyle çok güzel bir doğumum oldu benim için o kadar denildiği gibi zor değilmiş sezaryen doğum ilk gün ayaklandım benn Ama 3-4 gün zorlandım kalkmakta oda normal Benim de doğum hikayem bu şekildeydii Sorularınız varsa Alabilirimm 🤗🤭 herkese ben gibi Güzel pozitif doğumlar diliyorum kızlarrrr 🤭🥳🥳🥳