Asmklc Bulantı olmadiginda erkek bulantili gebelik geçirdiğinde kiz bebek olmasi doğru mu yoksa urafe mi?:) merak ediyorum sizin nasildi.
Bebegim3444 Asmklc hamileliğin başından doğuma kadar kustum ikizlerim erkek. Kesinlikle cinsiyet ile alakası yok bünye ile alakalı bir durum.
Canimoglumee Asmklc oğlumda çok az kustum bulantım oldu☺️ şimdi ikizlerime hamileyim ve doktorum kız olabilir dedi çok fenayım bulantı koku hassasiyeti kusma,😃
Asmklc Bebegim3444 Bebegim3444 bende suan 10 hafta 5 gunluk hamileyim neredeyse hic bulanti kusmam olmadi:) kiz cok istiyorum
Burcuaydmr Hurafe canım bütün belirtilerim kızdı hep uyuyordum sabahları kusuyordum iştahsızdım ama sonuç 💙😂🥰
gonulmusic Ben 2 erkek 1 kız hamilelikler geçirdim erkeklerin de asiri kusma aşırı uyuma halsizlik vardı. Kızım da ne kusma ne iştahsızlık ne uyku hicbirsey yoktu. Erkek bebek kesinlikle uyku yapıyor aşırı bulantı yapıyor
prens_prenses_annesi gonulmusic oglumda uyumazdim bulantim cok vardi smdi hamileyim bulantim yok cok uyuyorum
littlemiddle Cinsiyetle alakası yok. İlk hamileliğimde 20. haftaya kadar bulantım oldu, Oğlum var. Şimdi de 7. hafta itibariyle bulantilar başladı, cinsiyeti bilmiyorum ama bence bünye ile alakalı.
esmerrmm Asmklc oglumdada bastan sonra bulanti ilaci kullandim , simdi kizimdada kullaniyorum teşkürler 😄
Zeyasln Asmklc ilk oğlumda doğuma kadar kustum 2.hamileyim 13.haftada bıçak gibi kesildi arkadaşımın ve kuzenimin kızı var ikiside bulantı bile yaşamadı tamamen kişiyle alakalı bence cinsiyet çok belirgin özellik değil gibi gözlemlediğim kadarıyla
Gorkemm Asmklc oğlum 12 haftaya kadar mide bulantım hep oldu ama 12 den sonra o kadar berbat bir hale geldi ki sürekli kusmalar artık kusmaktan hasta oluyordum sürekli 16-17 ye kadar böyle sürdü sonra bitti Allah’tan. bunda en başında mide bulantısı ve kusma oldu şimdi 14 haftalık oldum ara ara mide bulantısı oluyor o kadar cinsiyeti henüz belli değil
KurabiyeninAnnesi123 Asmklc hurafe gelinimiz 2. Kez oğlan doğurdu ikisinde de cok kustu burnundan bile kustu yani bende kizimda cok kustum bunun erkegi kızla alakasi yk herşyi cinsiyete yoruyor bu millet
Freefam Asmklc iki gebeligimde de bulanti kusmam olmadi ikisi de kizdi suan hamileyim yine bulantim kusmam yok daha cok kucuk 5 haftalik cinsiyeti gorecegiz bakalim