SmyEsciv Özel muayeneye gidiyorum ve doktorum bu hastahane ile anlaşmalı burada doğum yaptırıyor. Daha önce burda özellikle sezeryan doğum yapan oldu mu görüşlerinizi paylaşır mısınız 😊
SmyEsciv SmyEsciv doğumla alakalı bir bilgim yok nasıldır vs merak ediyorum başka tercih edebilirim duruma göre Delta hastahanesi var birde onu hiç hiç bilmiyorum ama kötü gözüküyor
Gg5348 SmyEsciv ben de özel muayeneye gidiyorum benim doktorum da şişlidekinde doğurucak belki orda da doğum yapan vardır bekleyeyim🙈
SmyEsciv Gg5348 yorumunuzu yeni gördüm 😊 haziranda olucak hastahanenin sezeryan için alıcağı fiyat 30 bin doktorum ne kadar alıcak henüz bilmiyoruz 🙈 Siz konuştunuz mu fiyat ne dediler
Gg5348 SmyEsciv benim eylülde olacak zam gelebilir demişlerdi o yüzden ama normal için bana da o tarz bir fiyat verdiniz 35 bin falan da doktorum alacak🙈
SmyEsciv Gg5348 haziran sonunda zam gelicek dediler bizede biz o tarihe kalmıycaz neyseki 🙈 siz gidip baktınız mı odalarına falan. Biz baktık çok küçük vip için gecelik ücretleri 14500 😳
Gg5348 SmyEsciv yaa hiç gidip bakmadık daha çok var diye bir de doktorumuz özel klinik hastanede değil o yüzden düşünemedim bakmak lazım o zaman vip odaya da günah artık çok istiyorlar canımızı alacaklar😄
SmyEsciv Gg5348 bende öyle özel muayeneye gidiyorum ama az kaldı anlaşmalı hastahanelerini gezelim dedik diğeri acıbadem zaten direk elendi 😂😂 yaa evet çıkarken canımızı istemezler dimi 😂😂 sizin özel sağlık sigortanız falan var mı
Gg5348 SmyEsciv valla inşallah almazlar yoksa kocamı bırakırım artık napalım😂 yok valla onu da yaptırmadım ama bunda ders oldu bebek için anne bebek sigortası araştırıp sonrası için en azından onu yaptırayım diyorum
SmyEsciv Gg5348 ahahahah mecbur kocaları bırakıcaz artık 😂😂🙈 çok pişmanım bende herşeye dünya kadar para veriyoruz keşke onu yaptırsaydık. Bizde araştırıyoruz bu arada yoksa başa çıkamayız özel hastahanelerle
Gg5348 SmyEsciv gerçekten her şey çok pahalı sizin az kalmış artık sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰