tatlibebegim_ 3.günümğz bugün yıkamak istiyorum rahatlasın diye bi sorun olue mu acaba göbeğine dikkat ederek
Kuzeymom_ tatlibebegim_ hastaneden taburcu olup eve gittiğimiz gibi yıkadık oğlumu şimdi 2. Hamileliğim bunda da öyle yapacağım
melike81_ tatlibebegim_ yıka tabiki ben geldği gün değilde ertesi gününden hergğn yıkadım 1 hfta sonra doktora gittik kontrolune hergün yıka bağın düşüp düşmemesi önemli değil dedi 10 gün falan oldu düştü şuan 20 günlük olduuk🥰
gizembkm tatlibebegim_ dün bi doktorun videosunu izledim göbek bağı düşmeden yıkanmamalı diyordu o bölge kuru kalmalıymış
yaasemin tatlibebegim_ yıkamayın ben yıkadım koruduğum halde bi türlü kuruyup düşmedi düştükten sonra yıkayın güzelce vücudunu nemlı bezle silin
biranneikievlat tatlibebegim_ Göbek bağı pansumanı yapıp düşmesini bekledik oğlumda. Yoksa enfeksiyon kapma riski var ve nemli kalıp 10 günü bulabilir yani geç düşebilir. Normalde bizim pansumanlı 3 gün sonunda düşmüştü göbek bağı.
dogurangaplumba tatlibebegim_ doktor size bilgi kağıdı vermedi mi? Yada şu zaman yıka demedi mi acaba göbek bağı düşmeden yıkamamak gerekiyor diyor doktorlar sizin doktorunuz ne bilgi verdiyse ona uymanız daha iyi olur aslında
esmerrmm tatlibebegim_ eve gider gitmez yikadik gobegini guzelce kuruttuk oglumda , simdi kizimdada hayirlisiyla öyle yapicam , onemli olan göbegi havluyla güzelce kurutmak
Nnoktaa tatlibebegim_ yıkamayın. Oğlumun göbek bağı 4. Günde düştü ben 9. Günde yıkadım. Üzerinde verniks tabakası daha uzun süre kalsın diye. Pis değil necis değil. Dış dünyaya karşı koruyan doğal nemlendiricisi var üzerinde. Bırakın durabildiği kadar dursun.
busbus14 tatlibebegim_ doktorunuza sorabilirsiniz ama bence göbeği düşmeden yıkamamak daha mantıklı.Enfeksiyon riski oluyor o bölgeyi kuru tutmak lazım
Bennureyla tatlibebegim_ ben yıkadım ama aile hekimi sordu yıkadım dedim yıkamamalıydın dedi. Düşecekti göbek dedi . Pişman oldum ayrıca cildinde yüzeyinde verniks var. Bir şeycik olmaz
kahvesever__ tatlibebegim_ yıkayın hiç bir sorun olmaz yıkadıktan sonra güzelce kurulayın temiz havluyla yumuşak olsun
mineoksuz11 Ben yıkamıştım sorun olmadı yalnız o göbek bağını çok güzel kurulamanız nemli kalmaması önemli ☺️
Meleknurcinar Bende Pazartesi doğum yaptım doktora söyledim yıkayayim diye hayır enfeksiyon kapar diye bugün 1 hafta oldu fakat az bişey kalmış düşmesine