Eceliza3434 Gebeliğim ama ilkine göre hem daha zor geçiyor hemde sanki hersey ilk defa gibi ve suan 34deym ama süt hissiyatım hic yok göğüslerim bombos sanki nezaman gelir? Yada doğdukdan sonramı geliyordu?
yeschef-13 Eceliza3434 bu hormonlara göre değişiyor benim 26+ dan beri geliyor 30+da krem kullanmaya başladım artık şuan 34+
buseyusuf27 Eceliza3434 bnde 27 hfta oldum 3 gundur sızıyor damla damla arada dokunmuyorm da zaten agrıyor dha 2 ay var 🙈 bısey olmazsa inşllh
Eceliza3434 yeschef-13 evet galiba ama eksik bişeymi var tribine girdim ilk gebeliğimde şakır şakır akardı neyse 1 ay daha var gözlemlim bakalım…
Eceliza3434 SmyEsciv aynen bomboş bi yandan iyi uyurken yatarken rahatsız etmiyor ama ilkinde şakır şakır akardı simdi 0 bomboş
Eceliza3434 YldrmNUR anlıyorsun ya regl döneminde taş gibi oluyor ya buda öyle oluyor hatta bazen akıyor ilkinde çok akmıştı simdi 0
yeschef-13 Eceliza3434 erken süt gelmesi çok süt olacak ya da süt olmayacak anlamına gelmiyor hiç takılma o yüzden 💐
Eceliza3434 yeschef-13 ay umarım hiç takmadığım bişeydi ilk kızımda çok boldu çünki ama bakalım 1 ay var daha