Esra_59 Sancım var doktora gittim 2 cm açıklığım varmış ben suni sancı yemek istemedim ve hastaneden çıktım sizce ne yapmalıyım açılmam nasıl olur
Yaprakdokumuseverr Esra_59 Çok doğru karar vermişsin. Korumasız ilişki çok yardımcı oluyo. Ardından duş al. Bide hareketler var youtube dan bakabilirsin. Ben 2 cm le gittim diye hemen suni dayamışlardı aşırı pişman oldum.
Mavilio2 İki santim hala zamanın oldugu gösteiryor o yüzden evde harskrtler merdiven in cık 5 ve üstü dogumun yaklaştıgını gösteiyo
Zeynooooooo Esra_59 haftasi gayet iyi bence sical dus al nerdiven in cik bu kolaylawtirsin amma bir bakmissin kendiliyinden artmis acilman o yuzden dikkatli ol
Esra_59 Yaprakdokumuseverr peki suni sancidan ne kadar süre sonra doğumunuz başladı bebeğinizi kucağınıza aldınız
Yaprakdokumuseverr Esra_59 suni sancıyla da ilerleme olmadı sonra tansiyonum yükseldi ve sezaryene alındım
Dnmzzeda Esra_59 Benim de böyleydi kontrol de 2 cm açıklık vardı , rutin olarak 37.haftada başlamıştım ananas adaçayı ahududu yaprağı çayı yürüyüş squat ördek yürüyüş sıcak suya belime karnıma tuttum korumasız ilişki 8-10 hurma 1 hafta sonra doğum yaptı.