Koalams erken doğumla bebeğimi kaybettiğin dönemdi devlet hastanesinde çalışıyordu kendisi muaneyede gitmiştim hep böyle azarlar gibi konuşuyordu sonra sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı doğum riskin zaten vardı hatta o zaman uzmanlardaki gülcan hanımda devletteydi bi anda kanama gelmişti o zaman gülcan hanım nöbetciydi ve beni Bursa’ya sevk etti tabi gittim ama 3yasında bi kızım vardı göremiyorum ektim bakıyordu ve gözüm hep arkada kalıyordu bursa’da da doktorlar bebek ölcek ölüsünü inceliycez gibi şeyler söyledikleri psikolojim alt üst olmuştu zaten kızımıda göremiyorum özlemişim bursa da hiç bir durdurma gibi bi çabalarıda olmadı ve doktorla konuştum dedim Yalova’da hastanede kontrol altında kalsam bişey fark eder mi en azından kızıma yakın olurum diye enfeksiyon için tedavi almıstım oda bitmişti bizde burda bekliyoruz Yalova’da olsanda beklicek siniz fark yok deyince Yalova’ya tekrar sevkim yapıldı ve Yalova’ya geldiğimde nöbetçi doktor emel hanımdı durum anlatıldı yatısımın yapılması gerekiyordu ama emel hanım beni kabul etmedi yatısımı onaylamadı neymiş riskli bir gebelik miş bu riske giremez miş kariyerinde böyle bir kayıpla anılmak istemez miş falan beni ortada bıraktı ö şekilde tabi şikayette falan da bulunduk o sıralar sonra zaten atakente geçmiş kendisi ve devlette çalısırkende bir ameliyatında gazlı bezm-i bişey unutmuştu hastanın içinde öyle duyumlarda almıştım