Silaybooo123 Merhaba arkadaşlar 😊 malum findiklarimiza bişey almaktan kendimizi unutuyoruz ve farkında olmadan da zaman daraliyor git gide 😁 kendinize ne zaman gecelik takımı, iç çamaşır gibi hastane ihtiyaçlarınızı almaya başladınız acaba?
Eko93 Silaybooo123 32 ye girmek üzereyim. Kendime sut pompasi disinda hiçbir şey almadım acikcasinne almam gerektiğini de bilmiyorum ://
Hulo2105 Silaybooo123 önümüzdeki ay lohusa takımı falan alırım 23 haftalığım şu an 25-26 gibi alıcam. 30 a kadar herşeyi bitirmek istiyorum 😂
Serendipity16 Silaybooo123 ben ilk göğüs kalkanı almıştım 18. Haftamda falandım galiba 😂 24. Haftamda falan süt pompası almıştım sonra pijama takımı falan en geç 32’de hastane çantasını tamamlamak istiyordum çünkü çok pahalanmadan almak lazım
EmirVS Silaybooo123 35. Haftamdayim kendime daha geçen hafta almaya başladım bir şeyler pijama takımı göğüs ucu kremi emzirme sütyeni falan. Daha da eksiklerim var acelesi yok diyip duruyorum ama belli olmaz bu bebelerin işleri her an canları isteyince gelebilirler 😂
Naciyemutlu 33haftalığız 2 hafta da önden gidiyo şeker de var 38 de alırız dedi doktor. Daha almadım kendime neyi bekliyorum onu da bilmiyorum 🤷♀️ baktım aslında trendyolda mis dünya var hoşuma gidenler oldu da yorumlar falan da güzel yine de bekletiyorum🫣🤭
Silaybooo123 Naciyemutlu bende bilmiyorum ne zaman alacağımı çünkü 30. Hafta ya geldiğim de Rabbim’in izniyle hastane çantamın hazır olmasını istiyorum.
Silaybooo123 Eko93 bende bilmiyorum bı iç çamaşırı takımı, gecelik takımı göğüs pompası, hasta bezi, depend göğüs ucu kremi terlik eşofman takımı bunlar geldi aklıma daha ne koymak gerek hilmiyorum
Naciyemutlu Silaybooo123 hastane çantasında bebeğimle ilgili herşey hazır yıkadım ütüledim 28. Haftamda. İşte bi kaç pijama falan alsaydım kendime 🥱 olur inşllah havalar da ısındı ya inan bile yapası gelmiyo insanın
Eko93 Silaybooo123 terlik şu doktorlarn giydigi terlik var ya adını hatırlayamadım, arkadaşım ondan tavsiye etti.. Yani bazıları depend iyi diyor bazıları hasta bezi iyi diyor.. kilo da alıyorum baya. O bezleri son zamanlara doğru alcam. Smdi alırım falan snra olmaz üzülürüm 😅😅
Silaybooo123 Naciyemutlu evet bende çok bunaliyorum içim daraliyor böyle birde daha alınmayan bir dünya şey varken düşünemiyorum🥴🥴🥴
Silaybooo123 Hulo2105 evet bence de bende Rabbim’in izniyle 30. Haftada hastane çantam hazır olsun istiyorum.
Silaybooo123 Serendipity16 pahalılığı da geçtim kafam karışıyor aklımda olanlari da unuttum ne alacaktım edecektim
Silaybooo123 EmirVS evet bende bu erken doğum konularını görünce korkuyorum Rabbim zamanında sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
Serendipity16 Silaybooo123 Öyle oluyor bu sefer insan çok fazla araştırıyor kafası karışıyor en iyisi beğendiğin şeyi hemen almak ben genelde öyle yapmıştım çok fazla düşününce zor oluyor