Zeynooooooo 37+2haftalik hamileyim dun cok yok sadece 10 dakika falan pilates topuyla haraket etdim ilk defa ve ondan sonra karnimin a§ağisi ağrimaya basladi uzananda birazn agri diniyor amma yeridiyimde baya agriyor tualete bile gitdiyimde oturamiyorum agridan
Zeynooooooo Zeynooooooo ve çok ozur diliyerek soyluyorum her kesden arka hissemden sanki bir baski var bagirsaklarima agri veriyor yenidrn pilates topuyla haraket etdim onla etdikde agri diniyor amma etmediyimde baya agriyor bu arada pilatesden once boyle biseyim yokdu
Eceliza3434 Zeynooooooo acile git komtrol etsinler normal diyorsa normaldir. Ama uzaktan sormakla olmaz yani senin tarif ettiğin sancı sanki doğum gibi ama acile git bakmak zorunda zaten.
Blok Zeynooooooo belki bebeği kanala yönlendirmiş olabilirsiniz biz ne desek yanlıs oljr bence kesinlikle doktorunuza bildirin bunu bir an önce burda kimsenin dedine bakmadan
Zeynooooooo Blok yurt disindayim burada ne desem doktor normal.diyor anlamadim buranin kanunlarini sizce bebek kanala indiginde dogum baslamagina azmi kalir?
Blok Zeynooooooo ne desek boş suan bence ara dr yardım alabileceğin biri varsa yakınlarından ara söyle canım bırdan ne desek yanlıs olur sana
Eceliza3434 Zeynooooooo açıklığında varmış doğum başlamış olabilir büyk tuvaletin geliyor gibi hiss ediyorsan özellikle doğum başlamış olabilşr