Sumeyyeky Zeyna_12 34. Hafta karnımın belli bölgelerinde çıkışı arıyor sanırım konuşunca sakinleşiyor ama canımı da acıtıyor 🤣
tubaysima 32+3 çocuğuma bi haller oldu hiç durmuyor yerinde maşallah 🫨bundan birkaç hafta önceye kadar sadece gece ve sabahın ilk saatlerinde hareketliydi. Şimdi günün her saatinde 🐣bazen kaburgalarıma bastırıyor beni nefessiz bırakıyor 😅
tubaysima Zeyna_12 aminnnn amin inşallah ♥️🥰🥰🥰 hazırlıklarımız bitti doğum çantamız hazır kapıda bekliyoruz minik tavşanımızı 🐇♥️
metemom_ Zeyna_12 23+4 deyim oğlum bazen çok hareketli bazen çok sakin oluyor hele de doktora gidiyorsak öyle bir uyuyor ki öksürüyorum zıplıyorum yok uyanmıyor birde elini yüzüne koyup uyuyor detaylı ultrasonda hiç göstermedi yüzünü 😂
perihankrkya metemom_ benim oğlumda öyleydi 😂 1 ay yüzünü gosterip diger ay pipisini gösteriyordu yüzünü asla göstermiyordu 😂😂 hatta doguma giderken falan cok merak etmiştim yuzu nasil diye erken geldi paşam cikinca gördük😂şimdikide erkek bakalm bu pasa neler yapacak bu cok oynak diyo ama doktorum beklemedeyim😂
metemom_ perihankrkya bizimkinin eli hep yüzünde cinsiyetini de detaylı usgde net gördük minicik yerde nasıl saklanıyor anlamıyorum 😂