Annecik02 Dilarac bakarlar devlet hastanelerinde kadın doğum acil girişi ayrı olur ben de gitmiştim nts var ultrason var ve doktor muayene ediyor
Yesimdeniz NerminAyla bundan önceki hamileliğimde 6 haftalık kanamam oldu normal acile gittim hemen kadın doğumu arayarak acil vaka dedi hemen kadın doğuma gönderdi doktor alttan muayene etti düşük yaptım ona şimdi yine hamileyim 26+2 haftalık olduk
Eceliza3434 Dilarac tabiki bakıyorlar kadım doğumcu heryerde mecbur oluyor ve bakıyor :) kulagını dayamıyor ya çok tatlısın 🌸🥰
merveslife Dilarac Kadın doğum acil varsa bulunuyor. Ben geçen hafta 12. Haftada lekelenmem var diye gitmiştim ultrasonla bakıp iyi durumdalar diye bilgi verdi. Benim gittiğim şehir hastanesiydi. Kadın doğum acil bölümünden giriş yapın.
Lina_alya_aras Dilarac şehir hastanesinde bakıyorlar genelde Gaziantep de baktılar acilde kadın doğum acilleri oluyor genelde
nursenakaynak01 Dilarac bulunduğunuz şehirde devlet doğum hastanes varsa ultrason da baakiiyor acilde
betulrahimi Rsnbltc Dilarac var ben 5 hastalıkken gittim alttan muayene ettiler benek küçüktü o zaman