sinemysbaby devlet hastanesinde ilk detaylı yaptım müsküler vsd dendi kaç mm olduğu yazmıyordu raporda o anki üzüntüyle bende sormayı düşünemedim. Sonra emin olmak tekrar özelde yaptırdım ordada inlet vsd 1.95mm olduğu söylendi zor kapanan bir delik zarda olduğu için sıkıntılı yerde dendi buda genelde down sendromlularda görülüyor dendi.4 hafta sonra tekrar başka devlet hastanesnde perinatolojiye kontrole gttim müsküler 0.7 vsd dendi bende kime inanacağımı şaşırdım. Bu sefer şehir hastanesinde fetal eko yaptırmak istiyorum inşallah iyi haberler alırım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yavrularımıza şifa versin. Tek duam doğana kadar kapanması. Bizim birde ek bir bulgumuz var safra kesemiz yok hala görünmedi rabbimden ümit kesilmez inanıyorum oda görünmese bile doğduğu zaman burda çoğu kişinin görünmüş bende öyle olması için gece gündüz dua ediyorum. İlk öğrendiğim de bende kendime zehir ettim 2 haftayı ama hem kendimize hem bebeğimize zarar veriyoruz rabbime sığındım bol dua ile doğumu bekliyorum daha sakinim sizde üzmemeye çalışın kendinizi.