fatmanurrr95 4ysegulec 😊 haklısın öyle hissetmekle ama derimizin kaç kat altında öyle düşün. İçin rahat etsin diye sen doktoruna danış canım 🌸
Bernush SmyEsciv bende tüylenme oldu ama almayı düşünmüyorum. Sezaryen kesisi olacak yer temizlense yeterli olur düşüncesindeyim. Belki doğum sonrasında dökülür, dökülmezse bakarım çaresine.
busra_ab Merve_3351 hamilelik sonrası kullanılabilir mi emziriyorum tüy dökücü kullansam sıkıntı olur mu
Enfal_06 SmyEsciv kuafördeki kadına sordum alınır mi ben hep alıyorum kuaförde ağdayla dedi evet tüm hamile müşterilerime 9 aya kadar alıyorum
Deletedmom_789 27 haftalıkken gittim hiç acımadı hamile olduğum için iki kişi girdi biri sürdü diğeri hemen kaldırdı sıcakken o yüzden hiç acımadı sonradan eve geldiğimde yandı biraz üç gün sonra gene çıkmaya başladı hırmınlar tavan benim galiba😅
SmyEsciv Deletedmom_789 ayyy bu kadar hızlı çıkıcaksa hiç yaptırmıyım yani ne anlamı var 😂 benimde çıkar eminim 3 günde erkek gibi olduk 😂🙈
Aybukedemirkale SmyEsciv benim normalde de vardı almiyordum hamilelikte daha çok azdilar almamaya inat ettim doğuma yakın alicam normalde de çok sık alan biri degilim ztn bı kuaför olarakta çok gelen oluyo agdaya onun için bir sıkıntı olmuyo
SmyEsciv Aybukedemirkale ben bir kısmısımlarını normaldede alıyordum yada aldırıyordum zaten göbeğimin. Siz kuaför müsünüz? Son haftalarda genital ağda yaptırılsa sorun olur mu peki geliyorlardır ilaki