Duygumsu Beyaz akıntım sürekli var bu haftalarda normal mi enfeksiyondan korkuyorum ama başka belirtim de yok benim gibi olan ve doktora görünen var mı
Gaye1402_ Duygumsu benim felaket fazlaydı 28. Haftada kültür testi verdim mantar çıktı oda gebelikte olan bişey akıntıya da yeşile dönmediği sürece normal bol bol su iç dedi günde 4 litre su içerek atlattım şükür
dhbetul Duygumsu benim de öyleydi canım idrar kültürü verdim hiçbişey çıkmadı normal de olabilirmiş hemen endişelenme akıntı artıyormuş son ay.
ZeyHus33 Duygumsu bende 27+5 aynı benimde çok Beyaz akıntım var Enfeksyon çıktı ilaç verip duruyorlar ama bir türlü gitmedi
Gizem9688 Benim de öyleydi enfeksiyon cikti. Monurol kullandil 1 gün, onu da cok tutamadim 3 saat kadar tutabildim. Sonrasinda 3 lt su ictim. Su an enfeksiyon gecti mi bilmiyorum. Ama akinti azaldi gercekten
Duygumsu Gizem9688 anladım teşekkür ederim bende idrar testi verip garantiye alırım o zaman enfeksiyon tehlikeli sonuçta
esss_92 O haftada benimde çok oldu ama eşlik eden ağrı kaşıntı yanma yoktu..doktoruma söyledim normal gebelikte sulu akıntı dedi bazen suyum geldi sanıyorum bende
Aysedogan229924 esss_92 ay bnmde sulu akıntım oluyor zaten progestan fitil kullaniorm ama suyum mu geldi diye endiseniyotum her seferinde bi de çok sık tuvalete gidiyorum geliyorum sanki hiç gitmemiş gibi oluyor sizde de böyle mi