Elifkomar 20 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum aslında nasıl harekettir bilmiyorum gecen hafta ultrasyonum vardı gayet hersey yolunda ama hissetmiyorum sadece sunkar oluyo bazen rahimin tam üstünde sertlik bazen göbeğimin sağ tarafındaa sertlik hareketlerini hissetmiyorum daha kücükken karnımı tuttuğumda kaydıgını hissediyordum bunun in beni rahatlatırmısınız 🤗 birde su kan sulandırıcı iğne kullanıyorum göbekten yapıyorum ucu küçük ama bebeğe değmiyordur dimi bebeğe deger diye korkuyorum bide morarıyor tesekkür ederim şimdiden ❤️
Evinaram Elifkomar merak etme iğne deri altına kadar gidiyor bebeğe ulaşması mümkün değil korkma bende kullanıyorum. Bebek hareketlerine gelince bazı bebekler geç hareket eder normal bu aralarda hissedersin artık yavaş yavaş telaş yapma
Destina21 Ben de 20+3 teyim çok nadiren sertlik oluyor alt tarafta .. günde bir ya da iki defa hafif bi hareket hissediyorum.. bugun gittim doktor normal dedi çok hareketli değil-dir.. ultrasonda bile ayaklarını karnına çekti.. yüzünü dönmedi.. biz de artık yavaştan hissederiz heralde.
Elifkomar Destina21 aynı benimkide öyle yüzünü göstermiyor elleri ayakları arka tarafta ondanda olabilir ama korkutuyor insanı işte