Mervennn34 Haftada yüzde 99 erkek dediler alışverişe başlamalıyım pipisini gördü doktor yanılmış olabilir mi başına gelen varmı
metemom_ Mervennn34 bence detaylı usgye kadar net renkler alınmamalı ben hep sarı falan aldım hiç net mavi falan almadım
Civciv53 Mervennn34 var yengem 🤣 detaylıda kıza döndü yapma alışveriş daha erken canım detaylıyı bekle
Mervennn34 Herkes detaylıyı bekle diyor bende bi hastane çıkışı aldım oda unisex annem mavi emzik almış 🤣 başka bişey almayalım da bekleyelim belli olmuyor galiba geçen burda gördüm pipi gösterdiler bana sonra kız çıktı demiş
Kubradagdevren Mervennn34 13. Haftadan 25. Haftaya kadar erkek dediler hemde %100 erkek dediler 25+4te kontrole gidiyorum doktor bana diyor ki bu şişko bir prenses hahahahah😂
Civciv53 Mervennn34 olsun sağlık olsun canım oda birşeyler almıştı sonra değiştirmişti canım. Ben fetal dna yaptırmıştım 10. Haftada onda kan verdiğin için net çıkıyor
Lalemmm12 Mervennn34 bana da 12 de erkek dedi 16 da net erkek çıktı erkek kendini çok çabuk belli ediyor erkekse bile üzülme belki kız istiyorsun bende üzüldüm kız kız diye seviniyordum ama şuan çok şükür benimle ve iyi 😌
Mervennn34 Lalemmm12 evet kız çok istiyorduum bir oğlum var Allah ikisindende tattırsın ama önceliğim sağlıklı olsun tabiki oğlumun olacağına da alıştım bence değişmicek gibi
Kubradagdevren Mervennn34 gerçi doktorumda suç yok ki benim kızım nazlı çıktı göstermedi bir türlü 32 haftaya girdik daha yüzünü bile net görmedim el işareti çekiyor her kontrolde bize 😂😂 geçen de doktor birini renkli ultrason çıkardı verdi anı kalsın diye
Aysenaz Instagram da bu video görmüştüm aile doğuma gidiyor bebek erkek diye oda falan yapıyorlar bebek bir doğuyor kız inanmiyorlar açın bakicam falan diyor hatta aile yakınları oyuzden pek ümit kesmemek lazım 😅
Pinkopinkoo Zeynp08 Bende merak ettim şimdi 😀 devlet de erken söylemiyolar diye duydum hep. Ben özele gidiyorum 12+6 da kesin ve net erkek dedi . Böyle şeyleri okuyunca tereddüt ediyo insan 😄😇