QueenM77 Eşimle korunmasız ilişkiye girdik bu ay birçok kez. Adetime 9 gün var ve dünden beri sağ kasığımda hafif hafif ara sıra yoklayan batma hissediyorum. Böyle olup hamile olan varmı? Bu batmaları tarif edermisiniz lütfen? Emin olmak istiyorum
HifaVera QueenM77 Benimde kasıklarımda ağrı var bel ağrısı göğüslerde dolgunlaşma ve 9 gün var adetime
Kubradagdevren QueenM77 kasık batmasıno hiç yaşamadım bilgim de yok ama çok istiyorsunuz galiba bir bebek rabbim hayırla sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah size 3 4 gün sonra dayanamazsanız bir kan verin isterseniz önce kana düşer varsa hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🫶🏻🤲🏻
QueenM77 HifaVera Bu ağrıdan korkuyorum kötü bişey mi ya. Enfeksiyon falan mı olduk hamile miyiz çözemiyorum
QueenM77 HifaVera beyaz leke görmedim hiç. Ama dünden beri olan ara ara sağ kasıkta batmalar var. Saniye sürüyor ama hissediyorum o anlık sancıyı mı desem ağrıyı mı batmayı mı desem çözemedim. Saniyelik anlık sürüyor gidiyor sonra tekrar geliyor tekrar gidiyor. Seninde böyle mi?
Seysey61 Ben hamileliğin ilk haftalarında yaşadım bu kasık batmasını adet olucam sandım meğer hamileymişim 3. Aya kadar da devam etti
QueenM77 Seysey61 Dünden beri olan ara ara sağ kasıkta batmalar var. Saniye sürüyor ama hissediyorum o anlık sancıyı mı desem ağrıyı mı batmayı mı desem çözemedim. Saniyelik anlık sürüyor gidiyor sonra tekrar geliyor tekrar gidiyor. Seninde böyle miydi?
HifaVera QueenM77 Bende batma olmadı acaba her hamilelikte olan bişey mi kızıma hamileyken yaşadım mı böyle bişey hiç hatırlamıyorum
Seysey61 QueenM77 aynen tarif ettiğin gibiydi bende saniyelik ama keskin bir acı oluyordu bende hep solda oldu mesela sizde de tek kasıkta olması açıkçası gebeliğe benziyor sanki adetiniz gecikti mi
QueenM77 Seysey61 Adetim henüz gecikmedi. 9 gün var daha. Eğer hamileysemde adete 9 gün kala bu belirti çıkar mı? Erken değil mi?
Seysey61 QueenM77 çıkar çünkü bende adetime bir hafta kala yaşamaya başladım sonra dedim tamam adet olacağım kesin hatta eşime dedim ben bir haftaya adet olurum diye. Planlıydı bizimki çünkü. Sonra hamileyim diyince e hani adet oluyordun dedi :) ve bir süre daha devam etti özellikle sabahları ve öğlen saatlerinde oldu nedendir bilmem
QueenM77 Seysey61 Acaba bende hamile miyim ya 😊 pek ümitlenmek istemiyorum ama Allah nasip ettiyse olabilirde 😊 bu arada seninde hayırlı olsun herşey sağlıkla ilerlesin ve bebeğine sağlıkla kavuş ❤️🙏🏻 eğer bende öyleysem de benimde herşeyim sağlıkla ilerlesin inşallah aminnn ve Allahım bana ve diğer bütün bekleyenlere de nasip etsin 🤲🏻
Seysey61 QueenM77 amin canım amiiiiin inşallah vardır sende de ❤️ varsa haber et merak ederim sağlıcakla kavuşalım inşallah
QueenM77 Seysey61 Haber ederim canım tabikide 🥰 aminnn inşallah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah ❤️
QueenM77 Kubradagdevren Allah razı olsun aminnn inşallah çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🥰
Yumakk Bende bel ve kasık ağrısından kıvrılıyordum. Erken gebelik testi yaptım + çıktı hiç beklemiyordum çünkü kendimi kesinlikle regl olmaya adapta etmiştim erken gebelik testi yapın isterseniz