Nurella06012 11 +4 hamileyim ve şuana kadar hiç yaşamadım ama pembe lekelenme ve kanama tarzı oldu hafif acaba sıkıntı olabilir mi.?
Temmuzmucizesi26 Nurella06012 mutlaka acile gidin baksınlar hiç bir kanama normal değil ihmal etmeyin
Nurella06012 Teşekkür ederim kızlar inşallah birşey yoktur kimisi de pembe lekelenme iyi değil demiş bilmiyorum çok korktum
Gulaysrcn Acile gitseniz iyi olur hamileligin erken dönemindesiniz.Belki müdahale etmeleri gerekebilir ilac vs
Bessteeeee Nurella06012 doktorunu ara o sana ne yapman gerektiğini söyler yat hemen hiç kalkma ayakta durma
Zsssdcvbn Nurella06012 gebe okulunda bana kanamanın hiçbir renginin normal olmadıgını direk hastaneye gelmem gerektıgı söylendi bence sizde gidin
Lalemmm12 Nurella06012 pembeyse eğer sanırım ev işi yapmışsınız genelde iş yapınca ve yorulunca o leke geliyor benim de 26 haftalık başıma geldi alttan muayene oldum bebekte sıkıntı çıkmadı zorlandığım için rahmim de zorlanmış ve Protestana başlamıştım 1 hafta tek kullandım sonra geçti ama çok sancılı süreçti o lekeyi görmek bile korkunctu
Boncukk123 Nurella06012 hastaneye git canım Allah korusun düşük olacaksa önlemek için bseyler yapar doktor. Gebeliğin hangi haftasında olursa olsun lekelenme normal değil
Nurella06012 Çok teşekkür ederim kızlar aradım doktoru benim olduğum yer sıkıntılı bir yer malesef öyle doktora gitmek için ilçeye gitmem gerekiyor progestan a devam etti bitirmiştik bugün tekrar alacağım eğer gene olursa da hemen gel dedi