Ceysah ya sende anlama kapasitesi yokmu benle konuşma üslubuna dikkat et ben ilk yorumumda emar vs(vesayre) yazmışım yani tomografi emar röntgen gibisinden bunların radyasyon oldunu düşünüyorum radyoloji ben okumadım tıbbi sekreterlik okudum ve tamamen sanat okudum. Bana burda bilmişlik taslama sana göre radyasyon var yada yok burda kimse kalkıp senin kadr bilmislik yapmadı başka bir hanımla konuştum ben sen yoruma dahil olma kendisine kesinlikle var diye de belirtmedim herkes yorum yapmamış bana kalkıp herkes laf anlatio diyemezsin anlatmak zorundada değilsin en basit soruyu soruyorum yaşım 27 ve ben bu yaşıma kadr her hastane gittim de emar içinde ordaki sağlıkçılar neden emar odasında değilde dışarda cam arkası duruyor madem radyasyon Yok neden içerdeler diyorum neden en son 5 aylık hamileyken de eşimle gittimde bana dışarda durman daha iyi olur dendi ve kapısında hamileler giremez yazıyor hiç mi hastane gitmiyorsunuz var yazı uyarı var madem radyasyon Yok acil olmadıkça sizi emara alamayiz diolar bu okumuş olan sana soru madem bölümün direk buna cevap ver kalkıp burda bidi bidi etme. Bana göre tlf bile radyasyon bana göre bak fikrimce kendi şahsi fikrim bu konuşmak zorunda değilsin bana yazma yorum atma kalbini kırmak istemem ama bu üslup ile konuşup tartışamiosan fikir sunamiyor konuşmasını bilmiosan sus bence çok bilmiş hanımefendi insanlar konuları güzelce tartışarak bilgi alisverisi yapar insancıl şekilde. Bunu da lütfen öğren iyi akşamlar