ZeyneppppGucer Kadersaahin Hospital türk Rabia Gasemie Pervin çok çok iyi hem ilgileniyor hem tane tane detaylı anlatıyor bana 200 fotoğraf flaşa attılar 1 adette renkli fotoğraf çıkardılar.
ikiminikannesi_ Kadersaahin medipol kosuyolu hakan bey çok dikkatli bakıyor ve çok konuşkan cokda rahatlatıyor insani
Freefam Kadersaahin fsm de ozel muayenehanesi cok cok iyi bir doktor internetten arastirin adini benim bebegimin hastaligini o fatk etmisti detayli uktrasonda amniyosentez de yapti bana. Suan yine hamileyim ona gidiyorum takibe
Gebess95 Aliye Balkan Özmen de iyidir ama alabilirsen Mehmet Özgür akkusa al ilk birlikte çalışmıştık çok iyi bir perinatoloji hekimidir
Filiz2734 Merhaba , Prof.Dr.Zeki Sahinoglu kendisi perinatolog muayenesi Feneryolunda. Bende dün 22 haftalık oldum kendisine yaptırdım. Çok onermislerdi Söyledikleri kadar var herseyine çok detayli bakıp anlattı
Kadersaahin Freefam benim doktorumun önerdiği bir doktora gittim fakat sol böbrek yok dedi bende başka doktor araştırıyorum emin olmak için dediğiniz doktora da bakıcam teşekkür ederim
ZeyneppppGucer Kadersaahin bi arkadaşıma önermiştim doktor o hastaneden ayrılmış şansımıza biz de son zamanında gitmişiz 😶
Kadersaahin ZeyneppppGucer bende acil durumum var diye medicabil de zeynep nigar hanım var ona gittim gerçekten Allâh razı olsun yani doktor var doktor var dedirtti bana ve bursa da ki en iyi ultrason cihazı medicabil de varmış öyle söyledi onun göremediğini başka cihaz hiç göremez yani tavsiye ederim arkadaşına söyle bence bi araştırsın