myonlychance Kızlar vajinada zonklama, baskı ve bıçak saplanır gibi şeyler oluyor saniyelik benim 2-3 cm açılmam vardı acaba ilerliyor mu açılma ondan mı oluyor bu yoksa başka bişeyden kaynaklanıyor olabilir mi böyle bişey yaşayan var mı doğumdan önce
Paris-95 myonlychance 39+3 haftalığım şuan aynı durumdayım ama açılmam yok benim. Bunu araştırmıştım çatı kemiğini esnetmeye çalışıyorlarmış bebişler
myonlychance Paris-95 işte bende açılma vardı sancım nstde çok yüksek çıktı ama sonra kesildi ben hissetmiyordum ama 4 gündür bekliyorum evde şimdi bu olunca dedim acaba açılmam ilerliyor mu
Dnmzzeda myonlychance 1 hafta 2 cm açıklıkla gezdim ilerlemedi o süre de bacak arama sancılar giriyordu o hafta ki kontrol de doktorum aynı demişti 40 hafta olduğum için suni sancı ile başlatırız demişti doktorum o akşam gece 12 de ansızın başladı sancılarım
Boncukk123 myonlychance 37.haftama girdim geçen hafta çok fazla kasılma sancı kramplar dedıgınız gibi de iğne batması çok yaşadım 1 hafta boyunca ama açılma vs yoktu canım baskı yapıyor olabilir bebeğin baş asaga duruyorsa
myonlychance Boncukk123 hem kanalda hemde açılmam var canım nstde sancılarım yüksek çıkıyor ama hissetmiyorum yarın tekrar kontrolüm var haftam geçmesede doktor doğum başladığı için bebek strese girebilir gerekirse suni vericez dedi bakalım yarın umarım ilerleme olmuştur da suniye gerek kalmaz ya çok stres panik oluyorum
myonlychance hayalim35 ay hadi bakalım belki de açılıyordur ondan da olabilirmiş sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
hayalim35 myonlychance kontrollere gidiyorum maalesef açılma yok zaten sanıldığı gibi açılma yapmıyormuş
myonlychance hayalim35 ben bugün gittim çok yavaş 1 cm daha açılmış yine eve gönderdiler sancı yüksek çıkıyor ama hissetmiyorum hala
Nesli46 myonlychance bendede oluyor bıçak saplanma gibi ani ama vajinada değil de daha çok Rahime doğru hissediyorum 36 hafta
Nazli_004 myonlychance ben hep öyleydim ama açılma olmadı sancı vurduktan sonra bı anda 5 cm açılma oldu