miranatlas Sezaryan sonrası ayaklarım davul gibi şişti varis çorabı giymeme ragmen bu durumu yasayan var mı ciddi bir durum mu pıhtı atmış olabilir mi? Ayrıca varis çorabı hiç çıkarmadan sürekli giymek mi gerekiyor
Freaseamom miranatlas benim de öyle olmuştu bebeğin telaşından bakmamışım 3.gün uzattımbir baktım davul sezaryen daki ilaçlardan dedi bol bol su için ⅔ güne iner
Liv3652 miranatlas varis çorabını taburcu olmadan çıkarıyorlar zaten ayaklarınızın şişmesi de normal anesteziden dolayı bi 10 güne iner hareket ettikçe ve bol su içtikçe ödemini atar
can_su miranatlas Gözünüz aydın öncelikle sağlıkla büyütün 💐😇 Ayaklarınızın şişliği için bolca su için ve uzanırken mutlaka Ayaklarınızın altına yastık koyun yükseltin öyle demişti bana doktorum. 1 hafta 10 güne kadar şişlik inecektir. 😇💐
miranatlas Liv3652 bana da tam tersi 10 gün giyin dediler hiç çıkarmıyorum yanlıs mı yaptım anlamadım sürekli hiç çıkarmadan giyiyorum kan sulandırıcı kullanıyorjm ondan dolayı mı dediler acaba
Liv3652 miranatlas bende oksapar kullandım doğumdan sonra hemen hemen her sezaryenden sonra veriyorlar ama dediğim gibi çorabı orda ikinci gün duş almadan önce çıkardılar evde kullan da demedi doktorum doktorunuza bir sorun ama giy dediyse giyin tabi