NeslihanOner Ben 15+3 bugün gittim yine öğrenemedim. İyiymiş valla 10. Hafta resmen 5 hafta var arada ben daha öğrenemedim :)
NeslihanOner ipek0108 aa 6 aylık mı şaka gibi ben de herhalde üçüncüde de göstermezse doğumda öğrencem bu gidişle 😊
Asimommm ipek0108 10+4 de öğrendim %95 erkek dedi çok net dedi. 16haftada yanılmışız kız bebekmiş dedi 😊
Betyy ipek0108 bende 10. Cu haftada öğrendim cnm yüzde 80 erkek dedi 12 de net erkek dedi ☺️ hayırlı evlat olsun inş 🌺
AliBinnur Aaa bende 10.haftamdayım haftaya kontrolum var ikili taramada belli olur mu o zaman 11haftalık olacak 😊
ipek0108 AliBinnur benim doktor ben ense kalınlığını burdan ölçüyorum o yüzden ikili yaptırmıycam dedi
Blueinflames89 ipek0108 benim de 9. Haftada gittiğimde belli olmuştu erkek ler 8. Haftadan sonra belli olabiliyormuş ☺️
tazecikanneee ipek0108 bende zayıfım felan de 16da kesin erkek dedi detaylıda kız olduğunu öğrendik bence şakın alışveriş yapma şimdi 😂😂
Elyademirhan ipek0108 ipek0108 bende 12haftamda öğrendim benim doktorumda fahri bey ve hiç yanılmadı canım bu gün bende kontroldeydim şu an 26 haftaligim ❤erkek detayli ultasonu bile orda Yaptırdım
Prensesimi-beklerken Bende 10.haftada kontr için gittiğimde yüzde 51 kız demişti doktorum hatta bana kalirsa yüzde 70 ama sana 50 diyorum dedi:) şuan 38+3 deyiz ve 4 doktor gördü hiç degişmedi hepside kiz dedi.olabiliyor yani biraz doktorun tecrübesine birazda ultrason cihazına bağlı sanırım😊hayırlı sağlıkli evlat olsunlar inşallah cinsiyet çokta önemli dğl ama insanoğluyuz merak ediyoruz iste🤗💕