Zilan_Drsn Kızlarr bu durumu yaşayan varmı yaa 33 haftalığım 32 den beri kaşıntım var hastaneye gıtım kan verdim tahliller temiz çıktı karaciğer enzimi fln yokmuş çok şükür sizde de böyle oldumu bir çözüm varmı 😞😞geberdim yaa
Bsrrgl Zilan_Drsn geçmiş olsun birşeyden mi tiksindiniz. Benim başıma gelmedi çok şükür. İnşallah fikri olan vardır 🌸
amine4444 Zilan_Drsn bende hep kaşınıyorum kollarım bacaklarım gece uyutmuyor bazen magnezyum icince kaşınıyorum 😩
Yaso55 Zilan_Drsn arkadaşlar kilo aldıkça geriliyor etkeriniz o yüzden kaşınıo yırtılıo işte yavaş yavaş vazelin sürün
Zilan_Drsn Bsrrgl yok ya canm hep yediğim şeyler aniden oldu 😞inşallah gelmez başına vallahi pert oldum
Zilan_Drsn amine4444 ay benimde dediğinz gibi kolay bacaklar göğüs sizin niye öyle oluyor hastaneye gitiniz mi
myavocado Yaso55 uygun bir ürün ile nemlendirin ama vazelin içeriği hamilelikte kullanıma çok uygun değil, petrol türevi kimyasallar var içinde onun yerine doğal hindistan cevizi, badem, kakao yağı kullanın.
Zilan_Drsn Yaso55 ama karın bölgesine hade tamam da 😅peki kolay bacaklar vallahi kiloda almıyorım ordan
Zilan_Drsn myavocado vala canm vazelin kolonya her ikisini de döküp kullanıyorum arada dayanılacak gibi deqil