minnos1mom Gebeyim 32 haftaligiz Enfeksiyondan dolayı fitil koydum ama hafif su geliyor gibi bu gece 2. Yi koydum dün gece de su gelmiş sabah gördüm normal mi acaba ama temiz su gibiydi dün gelen fitilden sonra oluyor sadece
sudedemirr minnos1mom normal olabilir mi belki çiş belki gerçekten suyunuz geldi burada cevap aramak ne kadar saçma. Bir doktora gidip görünsenize
Liv3652 minnos1mom fitil sudan ziyade biraz daha akıntı şeklinde geri sızar atmadan önce var mıydı bu tarz şikayetleriniz
Smsmykla minnos1mom bende de oluyor vajinadan geliyor fitil kendini atıyor suyum aynı azalma yok bnde afedersiniz ama iç camasirim ıslanıyor pijamama kadar geçiyor normal sürekli olmuyor fitili koyduktan sonra bi kaç saat sonra oluyor fitil kendini atınca akıntıya bitiyor
Merve1414 minnos1mom bence doktora gitmelisiniz azar azar suyunuz sızıyor olabilir bunuda en iyi doktor anlar
minnos1mom sudedemirr devam ederse doktora giderim zaten benim sorum fitilden sonra oluyor normalde gün içinde hiç olmadı, fitil mi öyle yapıyor demek istemiştim
_Eliffm minnos1mom doktora gittinizmi acaba bende progestan fitil olarak kullanıyorum bebdede su gibi geliyo akıntı gibi salı kontrolüm var suyummu geliyo diye korkmuyo degilim
_Eliffm minnos1mom göründüm bu gün bebeğin suyu gayet iyi dedi progetsnasan dolayı akıntın olması normal dedi